Verstappen vs. Ocon

Buttonnál újra bepróbálkozott a Ferrari

Brazil sajtóértesülések szerint a McLaren Mercedes világbajnok versenyzője, Jenson Button a tavalyi évben ajánlatot kapott a Ferraritól, így akár már a 2012-es szezonban válthatta volna Felipe Massát.


Brazil sajtóértesülések szerint a McLaren Mercedes világbajnok versenyzője, Jenson Button a tavalyi évben ajánlatot kapott a Ferraritól, így akár már a 2012-es szezonban válthatta volna Felipe Massát.

A brit pilótát állítólag már 2009-es bajnoki évét követően is megkereste a maranellói gárda, ő azonban végül a McLarenhez szerződött, mely csapattal egy több évre szóló megállapodást írt alá.

Úgy tűnik, a Ferrari ennek ellenére nem mondott le róla, a brazil sajtóban ugyanis az a hír járja, az olaszok tavaly újra megkeresték Buttont, és szerették volna, ha a 2012-es évre ő váltja Felipe Massát. A McLaren versenyzője viszont ismét elutasította a patinás istálló ajánlatát, és egy hosszútávú megállapodást kötött jelenlegi csapatával.

Az Estadao Esportes című lapnak nyilatkozva a 2009-es év legjobbja csak ennyit reagált a pletykákra: „Örömmel láttam, hogy értékelik a munkámat, és meghallgattam, néhány csapat milyen ajánlattal áll elő.”

 

Kapcsolódó cikkek

Vettel a leggyorsabb az első barcelonai tesztnapon

A Ferrari német versenyzője, Sebastian Vettel volt a leggyorsabb a Forma-1-es csapatok barcelonai tesztjének nyitónapján. Kimi Räikkönen számára nem indult könnyen a nap, ám végül produktív napot zárt a katalán fővárosban.

F1-es teszt: Vettel a leggyorsabb délelőtt

Hétfőn megkezdték a tesztelést a Forma-1 csapatai Barcelonában – a Ferrari számára jól indult a nap, Kimi Räikkönen azonban az Alfa Romeóval már pár perc után a sóderágyba csúszott.

Az F1-es csapatok barcelonai tesztbeosztása

Hétfőn hivatalosan is megkezdik a felkészülést a 2019-es Forma-1-es idényre a királykategória csapatai. Barcelonában tesztel a száguldó cirkusz mezőnye!

Riportfilm: A Ferrari 2019-es autójának bemutatója

Pénteken egy lenyűgöző prezentáció keretében mutatta be új autóját a Ferrari Forma-1-es csapata. Az SF90-es modellel idén Sebastian Vettel és Charles Leclerc szállhat harcba. A bemutatóról exkluzív riportfilmet készített az F1VILÁG.HU.

Még festésétől is gyorsabb lett az új Ferrari

Pénteken prezentálta 2019-es, SF90-es kódjelű versenyautóját a Ferrari Forma-1-es csapata. Az új modellen számos újítás szembetűnő, ami azonban a legfeltűnőbb, az kétségkívül a matt fényezés.

Friss hírek