Verstappen vs. Ocon

Carey: Marchionne nemcsak kiváló vezető, de igaz barát is volt

Fotó: Alfa Romeo Sauber

Részvétét fejezte ki Sergio Marchionne halálhíre hallatán a Forma-1 első embere, Chase Carey.

A Ferrari volt elnöke szerdán hunyt el, pár nappal azután, hogy a maranellói vállalat bejelentette, a szakember nem tudja folytatni a munkát, miután egészsége állapota rosszra fordult.

„Mélyen lesújtott minket Sergio Marchionne halálhíre” – fogalmazott a Forma-1 ügyvezetője, Chase Carey.

„Nagyszerű vezető volt nemcsak a Forma-1 és az autóipar, de az üzleti világ számára is. Hatalmas szenvedéllyel, energiával és intuícióval irányított, és mindenkit inspirált maga körül. A Forma-1-hez való hozzájárulása mérhetetlen.”

„Emellett pedig igazi barátja volt mindannyiunknak, és nagyon fog hiányozni. Őszinte együttérzésünket küldjük a családjának, barátainak és kollégáinak ezekben a nehéz időben.”

 

Kapcsolódó cikkek

Vettel a leggyorsabb az első barcelonai tesztnapon

A Ferrari német versenyzője, Sebastian Vettel volt a leggyorsabb a Forma-1-es csapatok barcelonai tesztjének nyitónapján. Kimi Räikkönen számára nem indult könnyen a nap, ám végül produktív napot zárt a katalán fővárosban.

F1-es teszt: Vettel a leggyorsabb délelőtt

Hétfőn megkezdték a tesztelést a Forma-1 csapatai Barcelonában – a Ferrari számára jól indult a nap, Kimi Räikkönen azonban az Alfa Romeóval már pár perc után a sóderágyba csúszott.

Az F1-es csapatok barcelonai tesztbeosztása

Hétfőn hivatalosan is megkezdik a felkészülést a 2019-es Forma-1-es idényre a királykategória csapatai. Barcelonában tesztel a száguldó cirkusz mezőnye!

Riportfilm: A Ferrari 2019-es autójának bemutatója

Pénteken egy lenyűgöző prezentáció keretében mutatta be új autóját a Ferrari Forma-1-es csapata. Az SF90-es modellel idén Sebastian Vettel és Charles Leclerc szállhat harcba. A bemutatóról exkluzív riportfilmet készített az F1VILÁG.HU.

Friss hírek