Megosztás:

Chandhok autóba ülhet Valenciában

Az indiai versenyző ismét lehetőséget kap a Lotustól.
Az indiai versenyző ismét lehetőséget kap a Lotustól. © Team Lotus

A hétvégi Európa Nagydíjon ismét autóba ülhet majd a Team Lotus tesztpilótája, Karun Chandhok. Az indiai versenyző a pénteki első szabadedzésen lendülhet akcióba.

A maláj kezekben lévő alakulat hivatalos tartalékosa Ausztráliában és Törökországban is vezethette már a csapat T128-as versenygépét, Valenciában pedig újból lehetőséget kap: ezúttal is az első szabadedzésen gurulhat pályára, azt azonban egyelőre még nem tudni, hogy Heikki Kovalainen, vagy Jarno Trulli lesz-e kénytelen pihenni a másfélórás gyakorlás ideje alatt.

„Nem sokat körözhettem eddig az autóval, a célom pedig az, hogy minél kényelmesebben érezzem magam benne, és hogy a lehető legjobban hozzájáruljak a csapat munkájához” – nyilatkozta Chandhok.

MEGOSZTÁS:

Ezt olvastad már?

A Forma-1 vezetői megegyeztek abban, hogy az eredetileg tervezett időpont helyett 2014-ben...

Hozzászólások

(1 komment)
OneAndOnly képe

akkor egy crash már biztos lesz pénteken. ausztráliban is gyermeteg hibát követett el. Nem tudom én Heikkit venném ki mivel Trulli nincs vmi nagy formában, meg aszervót neki szokni kéne minél többet, Kova meg már sztem van olyan profi hogy a 2. szabadedzéstől már kellő lendületben lesz és így is schimán bedarálja majd trullit.