Chandhok három forma-1-es csapattal tárgyal - F1VILÁG.HU

Chandhok három forma-1-es csapattal tárgyal

HIRDETÉS

A Red Bull Racing egykori tesztpilótája, Karun Chandhok elárulta, hogy reális esélye van arra, hogy jövőre élesben is bemutatkozhasson a Forma-1-ben, miután több csapattal is előrehaladott tárgyalásban áll.

A Red Bull Racing egykori tesztpilótája, Karun Chandhok elárulta, hogy reális esélye van arra, hogy jövőre élesben is bemutatkozhasson a Forma-1-ben, miután több csapattal is előrehaladott tárgyalásban áll.

Az indiai versenyző ugyan nem nevezte meg azt a három csapatot, amellyel tárgyalásban áll, de elárulta, hogy reményei szerint hamarosan bejelentést tehet, és a jövő évben az egyik új, vagy jelenlegi csapat színeiben már rajthoz állhat a Forma-1-ben.

“Édesapám, szponzoraim, tanácsadóim, és jómagam is figyelemmel követem a forma-1-es versenyzői piacon történő mozgolódást, hogy biztosan a megfelelő emberekkel tárgyaljunk” – írta weboldalán Chandhok.

“Azonban egyelőre minden nagyon bizonytalan a Forma-1-ben. Rengeteg a kérdőjel. Az összes új, és néhány jelenlegi csapattal is találkoztunk, de nem gondolom, hogy bármi is bejelentésre kerül a következő hetekben.”

Ha minden a tervek szerint halad, akkor jövőre 13 csapat 26 autóval sorakozik majd fel a rajtrácsra, azonban az újoncok közül egyedül csak a Campos Meta jelentette be egyik pilótájának a kilétét, aki nem más, mint Chandhok korábbi GP2-es csapattársa, Bruno Senna.

A többek egyelőre kivárnak, sőt a jelenlegi csapatok többsége sem erősítette meg még jövő évi felállását, így még bármi megtörténhet a versenyzői piacon, amivel természetesen az indiai versenyző is tisztában van.

“A 26 helyből még csak talán 10 van megerősítve, így rengeteg a kérdőjel, és bizakodó vagyok, hogy sikerül ülést szereznem a jövő évre” – folytatta a 25 éves versenyző, aki a Force India csapatfőnöke, Vijay Mallya jóvoltából, Neel Jani (akinek apja indiai) mellett, hamarosan kipróbálhatja magát a McLaren szimulátorában.

Chandhok valószínűleg a december eleji jerezi teszten pályára is gördülhet az indiai gárda színeiben, ám versenyzői ülést nagy valószínűséggel nem fog kapni a család jó barátjától, Mallyától, hiszen a Force India a hírek szerint változatlan felállással kezdi meg a jövő évet.

Görgess tovább, a reklám után folytatjuk!

A legfrissebbek

Kövess minket a Facebookon is!

Kövess minket a Facebookon is!