Csapatfőnökként folytatja az F1-es pilótanő

Fotó: Red Bull
SPIELBERG,AUSTRIA,19.JUN.15 - MOTORSPORTS, FORMULA 1 - Grand Prix of Austria, Red Bull Ring, free practice. Image shows Susie Wolff ( Williams F1). Photo: GEPA pictures/ Andreas Pranter - For editorial use only. Image is free of charge.

Csapatfőnöki babérokra tör a korábbi autóversenyző, a pár éve még Forma-1-es szabadedzésen is autóba ülő Susie Wolff – no nem a királykategóriában, hanem az elektromos versenysorozatban, a Forma-E-ben.

A Mercedes-főnök Toto Wolff felesége annak idején aktívan versenyzett a német túraautó-bajnokságban (DTM), majd később a Williams F1-es csapatának fejlesztőversenyzője lett.

A csinos pilótanő több F1-es teszten is részt vett, 2014-ben és 2015-ben pedig összesen négy szabadedzésen is vezethette a Williams autóját.

Bár az aktív versenyzéstől már visszavonult, és jelenleg anyukaként kell helytállnia az életben, Susie Wolff természetesen nem távolodott el az autósporttól: a 35 esztendős hölgy a Venturi Forma-E-csapatának csapatfőnöke lett.

„Abbahagytam a versenyzést, de az eltökéltség és vágy, hogy elérjek valami nagy dolgot, még ég bennem. Büszkén csatlakozom a Venturi csapatához résztulajdonosként és csapatfőnökként” – fogalmazott Wolff.

Görgess tovább az újdonságokért!

HIRDETÉS

Kapcsolódó cikkek

HIRDETÉS
HIRDETÉS

OSRAM

További hírek

HIRDETÉS
HIRDETÉS
pp_gemius_hit('Aurgi_e7YvPTGxeFO8vlnqSc71yG41rhwqueMi4R8QT.b7');

Kövess minket a Facebookon is!

Kövess minket a Facebookon is!