Csúszik az F1 streaming-szolgáltatásának bevezetése - F1VILÁG.HU

Csúszik az F1 streaming-szolgáltatásának bevezetése

HIRDETÉS
Fotó: FOM

Nem készült el időben, így csúszik a Forma-1 streaming-szolgáltatásának bevezetése – a rendszert a hétvégi Ausztrál Nagydíjon még csak tesztelik majd.

A Forma-1 egyik nagy újítása lesz az idei évben, hogy számos országban – köztük Magyarországon – elérhetővé teszik az élő közvetítéseket az interneten. A szolgáltatásért díjat kell fizetni, a kifizetett pénzért viszont rengeteg extra tartalmat kap a rajongó.

Csütörtökre mindazonáltal kiderült, az F1 TV szolgáltatás egyelőre még nem indul el, a melbourne-i hétvégén ugyanis tesztelik a rendszert.

„A melbourne-i hétvégén bétateszteljük a rendszert” – mondta az F1 szóvivője a Motorsport.com-nak.

„A célunk az, hogy minél hamarabb élesben is bevessük. Ez egy teljesen szokványos folyamat egy új termék bevezetése esetén. Nem nyilvános teszt lesz, hanem egy belső teszt. Vannak embereink szerte a világon, akik tesztelik a rendszert és a funkciókat.”

Arra a kérdésre, hogy mikor indíthatják el a streaming-szolgáltatást, a szóvivő így felelt: „Amint lehet. Nincs kitűzött határidő.”

Mindeközben kiderült az is, a Forma-1 egy F1 Vision nevű eszköz bevezetését tervezi – korábban már a helyszínekre kilátogató rajongók használhattak hasonlót 2012-ig, a versenyek eseményeit követhették figyelemmel rajta.

„Az európai szezonra elindíthatjuk ezt is” – mondta az F1 szóvivője.

Hirdetés

Görgess tovább, a reklám után folytatjuk!

A legfrissebbek

Kövess minket a Facebookon is!

Kövess minket a Facebookon is!