De la Rosa: Nehéz lesz, de vállalom a kihívást

Rendkívül izgatottan várja a Hispania által nyújtott kihívást a gárda újonnan szerződtetett versenyzője, Pedro de la Rosa.


Rendkívül izgatottan várja a Hispania által nyújtott kihívást a gárda újonnan szerződtetett versenyzője, Pedro de la Rosa.

A spanyol istálló hétfőn jelentette be, hogy 2012-ben és 2013-ban a 40 éves de la Rosa vezetheti majd egyik autóját, így a spanyol ismét visszatér az aktív versenyzéshez.

De la Rosa elárulta, tisztában van azzal, hogy nagy kihívás vár rá, ám izgatottan várja már a következő szezont.

„Az, hogy visszatérhetek az aktív versenyzéshez, nagyon boldoggá tesz, és mindezt tovább fokozza, hogy spanyol csapattal történhet ez meg” – mondta a spanyol versenyző keddi hivatalos bemutatásán.

„Amikor júliusban először tárgyaltunk, nem tekintettem úgy a dologra, hogy a projekt része lehetek. Azonban miután találkoztam Saullal [Ruiz de Marcos – a HRT ügyvezetője], és maga a tény, hogy Luiz [Perez Sala], egyik ideálom a csapat tagja, arra késztetett, hogy többet megtudjak erről a projektről, és apránként sikerült meggyőzniük. Azt mondtam magamban, egyszerűen itt kell lennem.”

„Óriási feladat, de egyben lenyűgöző is. Tudjuk, hogy nem lesz könnyű, de keményen fogok dolgozni.”

„Szeretnék köszönetet mondani a HRT-nek, amiért bíztak bennem, de a McLarennek is, hiszen nélkülük nem lehetnék itt, és hála nekik, mára jobb versenyzővé váltam.”

Görgess tovább az újdonságokért!

HIRDETÉS

Kapcsolódó cikkek

HIRDETÉS
HIRDETÉS

További hírek

HIRDETÉS
HIRDETÉS

Exkluzív F1-es videók!

Imádod a Forma-1-et? Megnézel mindent, ami kedvenc sportágadról szól? Akkor ne maradj le YouTube-csatornánk újdonságairól sem!