Di Grassi is tesztelni fog a Hondával Barcelonában - F1VILÁG.HU

Di Grassi is tesztelni fog a Hondával Barcelonában

HIRDETÉS

A Renault tesztpilótája, Lucas di Grassi is meghívást kapott a Honda Racing istállótól, hogy teszteljen náluk a hónap végén Barcelonában.

A Renault tesztpilótája, Lucas di Grassi is meghívást kapott a Honda Racing istállótól, hogy teszteljen náluk a hónap végén Barcelonában.

A brazil pilóta honfitársa, Bruno Senna mellett bizonyíthat a spanyol ringen, miközben a brackley-i bázisú gárda gőzerővel keresi Button csapattársát a 2009-es idényre.

“Boldogok vagyunk, hogy tesztelési lehetőséget biztosíthatunk Lucasnak a hónap végén” – mondta a csapat vezetője, Ross Brawn.

“Ez egy jól kiérdemelt lehetőség Lucas számára, miután fantasztikusan teljesített a GP2-es bajnokságban, illetve az ING Renault F1 Team tesztjein.”

“Már alig várjuk, hogy élesben is kipróbálhassuk Lucast, és megnézhessük, miként is teljesít.”

A 24 éves brazil pilóta november 17. és 19. között tesztelhet majd a japánokkal a spanyolországi Barcelonában.

“Izgatott vagyok, hogy tesztelési lehetőséget kapok a Honda Racing F1 Teamtől Barcelonában, és már alig várom, hogy bizonyíthassak a csapatnak” – mondta di Grassi.

“Továbbá köszönetet szeretnék mondani az ING Renault F1 Teamnek a támogatásért illetve azért, hogy lehetővé tették számomra ezt a tesztet, segítve ezzel karrieremet.”

“A következő két hét nagyon fontos lesz a fejlődésem szempontjából, és rengeteg időt fogok eltölteni a Honda Racing F1 Team főhadiszállásán még a teszt előtt, hogy beszélhessek a mérnökökkel, és a lehető legtöbbet tanulhassak.”

Hirdetés

Görgess tovább, a reklám után folytatjuk!

A legfrissebbek

Kövess minket a Facebookon is!

Kövess minket a Facebookon is!