Verstappen vs. Ocon

Di Resta álma valósulna meg a Ferrarival

Olaszországban tett látogatást a minap a Force India Forma-1-es csapatának versenyzője, Paul di Resta.


Olaszországban tett látogatást a minap a Force India Forma-1-es csapatának versenyzője, Paul di Resta.

Bár a 27 esztendős versenyző egy napon szívesen versenyezne a Ferrarinál, látogatásának célja nem az volt, hogy a maranellói gárda ajtaján kopogtasson: di Resta ugyanis olasz gyökerekkel rendelkezik, ezért az elmúlt napokban családjánál tett látogatást.

Az angliai születésű pilóta ezzel együtt elárulta, nagyon szeretne egy napon a patinás olasz istállónál versenyezni, jelenleg azonban kizárólag csapatársa, a Force Indiára összpontosít.

„Egy álom volna számomra, és a családom számára, ha a Ferrarinál versenyezhetnék” – ismerte el a skót versenyző az Ansa hírügynökségnek.

„Nagyon otthon érzem magam Olaszországban. Jelenleg viszont a Force Indiára, illetve a monzai hétvégére összpontosítok, szeretnék ugyanis jól szerepelni.”

 

Kapcsolódó cikkek

Mercedes: A Ferrari kinyilatkoztatott azzal, hogy Vettelt favorizálja

A Mercedes motorsport-igazgatója, Toto Wolff azt mondja, a Ferrari újdonsült csapatfőnöke, Mattia Binotto egyfajta „kinyilatkoztatást” tett azzal, amikor nemrég azt mondta, a 2019-es szezon első felében még inkább négyszeres világbajnokuk felé hajlanak majd.

Leclerc munkába állt, ő a leggyorsabb a Ferrarival

Charles Leclerc folytatja a munkát ma Barcelonában a Ferrari 2019-es Forma-1-es autójával. A monacói versenyző nem pazarolja az időt, már most 25 körnél jár, ráadásul egyelőre övé a legjobb idő.

Vettel a leggyorsabb az első barcelonai tesztnapon

A Ferrari német versenyzője, Sebastian Vettel volt a leggyorsabb a Forma-1-es csapatok barcelonai tesztjének nyitónapján. Kimi Räikkönen számára nem indult könnyen a nap, ám végül produktív napot zárt a katalán fővárosban.

F1-es teszt: Vettel a leggyorsabb délelőtt

Hétfőn megkezdték a tesztelést a Forma-1 csapatai Barcelonában – a Ferrari számára jól indult a nap, Kimi Räikkönen azonban az Alfa Romeóval már pár perc után a sóderágyba csúszott.

Az F1-es csapatok barcelonai tesztbeosztása

Hétfőn hivatalosan is megkezdik a felkészülést a 2019-es Forma-1-es idényre a királykategória csapatai. Barcelonában tesztel a száguldó cirkusz mezőnye!

Friss hírek