Di Resta folyamatos fejlődést vár csapatától - F1VILÁG.HU

Di Resta folyamatos fejlődést vár csapatától

HIRDETÉS

További fejlődést vár csapatától, a Force Indiától az első forma-1-es idényét teljesítő Paul di Resta.


További fejlődést vár csapatától, a Force Indiától az első forma-1-es idényét teljesítő Paul di Resta.

A skót versenyző Ausztráliában mutatkozott be a királykategóriában, ahol a két Sauber kizárásának is köszönhetően rögtön pontszerző helyen ért célba.

Di Resta ennek ellenére elmondta, nem úgy alakult a téli felkészülés, ahogy szerették volna, így tudták, hogy nem lesz könnyű dolguk Melbourne-ben, tehát nagyon sokat kell még fejlődniük.

„Úgy utaztunk Ausztráliába, hogy tudtuk, nehéz dolgunk lesz a téli teszteken nyújtott teljesítményünk alapján és nem igazán voltunk ott, ahol lenni szerettünk volna” – magyarázta a fiatal tehetség.

„Viszont tisztában voltunk azzal, hogy az autó megbízhatósága jó és kitart a verseny végéig, míg mások problémákkal szembesülhetnek. Erre számítottunk és így is történt.”

A német DTM-sorozat tavalyi bajnoka hozzátette, meggyőződése, hogy a csapat VJM04-es kódjelet viselő versenygépe Malajziában tovább fejlődik, az Európában bevezetésre kerülő fejlesztésektől pedig komoly előrelépést vár.

„Jobb teljesítmény fogunk nyújtani, mint a legutóbbi, barcelonai teszten. Ausztráliában nehéz volt ítélkezni. Egyértelműen fejlődött az autó, akárcsak most, de semmi radikálist nem fogunk látni. A következő két verseny nagyon nehéz lesz és egyértelműen a legjobbunkat kell nyújtanunk. Az európai szezon kezdetén lesz egy komolyabb fejlesztési csomagunk, és remélhetőleg kihasználjuk ennek előnyeit.”

Görgess tovább, a reklám után folytatjuk!

A legfrissebbek

Kövess minket a Facebookon is!

Kövess minket a Facebookon is!