Di Resta már szeretné, ha döntés születne jövőjéről - F1VILÁG.HU

Di Resta már szeretné, ha döntés születne jövőjéről

HIRDETÉS

A Force India versenyzője, Paul di Resta elárulta, nagyon reméli, hogy még az idei bajnokság vége előtt eldől, hol folytatja majd Forma-1-es pályafutását.


A Force India versenyzője, Paul di Resta elárulta, nagyon reméli, hogy még az idei bajnokság vége előtt eldől, hol folytatja majd Forma-1-es pályafutását.

A skót pilótának egyelőre még nincs érvényes szerződése a 2014-es bajnokságra, a gárda csapatfőnöke, Vijay Mallya pedig korábban utalt rá, elképzelhető, hogy csak decemberben tesznek bejelentést arról, milyen versenyzőpárossal vágnak neki a következő szezonnak.

Miután azonban erős formát mutatott az elmúlt három versenyen, di Resta reméli, hamarabb eldől a dolog.

„Azt mondták, az Indiai Nagydíj után döntenek, szóval remélem, az utolsó verseny után már mindent tudni fogunk. Ha viszont teljesíteni tudok, amikor megfelelő eszközöket adnak a kezembe, akkor az minden, amit tehetek.”

Di Resta reméli, a Force Indiánál maradhat, ám természetesen más opciókat is szemügyre kell vennie.

„Úgy érzem, értéket képviselek ennél a csapatnál, és nagyon tisztelem is ezt az istállót. De ugyanakkor arra kell koncentrálnom, hogy a Forma-1-ben maradjak, és bizony vannak elérhető versenyzők és csapatok a piacon. Meg fogok bizonyosodni arról, hogy minden lehetőséget alaposan feltérképezek ahhoz, hogy ülésem legyen jövőre.”

A Force India csapatfőnök-helyettese, Bob Fernley úgy fogalmazott, vélhetően csak az idény végén döntenek a folytatásról.

„Paul és Adrian is pontosan úgy teljesített, ahogy kértük tőlük. De nem három verseny alapján ítéljük meg a versenyzőket. Ugyanaz a helyzet a döntést illetően, mint mindig. Teljesen a szezon végén döntünk, akkor a résztulajdonosok leülnek majd és együtt eldöntik, hogyan tovább.”

Görgess tovább, a reklám után folytatjuk!

A legfrissebbek

Kövess minket a Facebookon is!

Kövess minket a Facebookon is!