Verstappen vs. Ocon

Di Resta nagy nyomást helyez magára

Nagy nyomást helyez saját magára a Force India versenyzője, Paul di Resta, elmondása szerint ugyanis fontos lesz, hogy idén jobb teljesítményt érjen el, mint az elmúlt szezonban.


Nagy nyomást helyez saját magára a Force India versenyzője, Paul di Resta, elmondása szerint ugyanis fontos lesz, hogy idén jobb teljesítményt érjen el, mint az elmúlt szezonban.

A 26 esztendős tehetség három éve mutatkozott be a Forma-1-ben, miután diadalmaskodott a német túraautó bajnokságban (DTM). A Force Indiánál eltöltött elmúlt két szezonja során azonban az összesítésben mindig alulmaradt csapattársaival – előbb Adrian Sutillal, majd Nico Hülkenberggel – szemben.

Di Resta elmondta, idén bizonyítani szeretné – elmondása szerint jó volna felhívni magára a nagyobb csapatok figyelmét.

„Természetesen lesz rajtam nyomás idén” – mondta a skót versenyző.

„Ez lesz a harmadik évem a Forma-1-ben, de mint mindig, most sem helyez rám senki nagyobb nyomást, mint én magamra. Bizonyos okok miatt semmi nem ment jól az elmúlt év végén. Az ember általában jobban emlékszik az előző szezon végére, mint elejére, pláne a balesetemre. De volt, amikor jól vezettem, jó volt a tempóm, csak épp nem jöttek össze a dolgok. Remélhetőleg az idei év lesz az igazi!”

 

Kapcsolódó cikkek

Bemutatták: Ilyen lesz a Racing Point F1-es autója

Torontóban, egy ünnepélyes prezentáció keretében mutatta be 2019-es Forma-1-es versenyautójának kinézetét a Racing Point F1 csapata. Az elmúlt években Force India néven ismertté vált istálló az előttünk álló szezonban a Sergio Perez – Lance Stroll kettőssel vág neki a világbajnoki küzdelmeknek.

Nem lesz Lola a Force Indiából

Szerette volna használni a Lola nevet a Forma-1-ben a Force India, ám végül Racing Point néven folytatja szereplését a csapat 2019-ben.

Friss hírek