Verstappen vs. Ocon

Di Resta továbbra is jövő évi szerződésére vár

A Force India versenyzője, Paul di Resta újságíróknak nyilatkozva Koreában bevallotta, egyelőre nem biztosított a helye a 2014-es Forma-1-es rajtrácson.


A Force India versenyzője, Paul di Resta újságíróknak nyilatkozva Koreában bevallotta, egyelőre nem biztosított a helye a 2014-es Forma-1-es rajtrácson.

2011-es debütálása óta a skót versenyző keményen dolgozott azért, hogy egy nagyobb csapatnál folytathassa pályafutását, miután azonban nem sok hely kiadó az élmezőnyben, jövőre is jó eséllyel a Force Indiánál marad.

A vasárnapi Koreai Nagydíjon azonban saját hibájából kiesett, miután az egyik kanyarban a gumifalnak ütközött.

„Én voltam a hibás, elnézést is kérek a csapattól emiatt” – mondta a 27 esztendős versenyző, majd amikor arról kérdezték, milyenek az esélyei arra, hogy jövőre is az indiai kiscsapatnál folytassa, így válaszolt: „Egy kicsit most várnom kell ezzel kapcsolatban.”

A gárda csapatfőnök-helyettese, Bob Fernley a Speed Week című lapnak nyilatkozva elárulta, Vijay Mallya, valamint a Force India tulajdonosai döntenek majd a jövő évi versenyzőkről.

„Nem nekem kell döntenem erről. Vijay Mallya és a tulajdonosok feladata ez. Az Indiai Nagydíj után higgadtan leülünk majd, és beszélni fogunk a 2014-es versenyzőpárosról.”

 

Kapcsolódó cikkek

Bemutatták: Ilyen lesz a Racing Point F1-es autója

Torontóban, egy ünnepélyes prezentáció keretében mutatta be 2019-es Forma-1-es versenyautójának kinézetét a Racing Point F1 csapata. Az elmúlt években Force India néven ismertté vált istálló az előttünk álló szezonban a Sergio Perez – Lance Stroll kettőssel vág neki a világbajnoki küzdelmeknek.

Nem lesz Lola a Force Indiából

Szerette volna használni a Lola nevet a Forma-1-ben a Force India, ám végül Racing Point néven folytatja szereplését a csapat 2019-ben.

Friss hírek