Dolgoznál az autósportban? Akkor ez a program neked való!

Fotó: Pirelli
Fotó: Pirelli
Igazán kivételes lehetőséget ajánlunk a fiatal hölgyek figyelmébe: az „MNASZ Nők az autósportban Bizottsága” programja segít benne, hogyan helyezkedj el munkavállalóként a motorsport világában!

Az MNASZ Nők az autósportban Bizottsága hisz abban, hogy az ajtó nyitva áll a lányok, nők számára is az autósport minden területén, legyen az versenyzés, tisztségviselői megbízás, versenyrendezés, újságírói, sportbírói, csapatvezetői vagy éppen szövetségi munka.

Az autósport világa egyáltalán nem megközelíthetetlen, és hogy az ide vezető utat minél többen megismerjék, a Lányok Napján (amit azért rendeznek meg, hogy a fiatal lányok inspirációt szerezhessenek pályaválasztásukhoz) a fiataloknak szóló programot szervez a bizottság. 

A délután folyamán Michelisz Norbival is találkozhatsz, de olyan nagy nevek is jelen lesznek, mint Bereznay Dani vagy Vogel Adrienn. A magyar autósport vezető alakjaitól informálódhatsz: Oláh Gyárfás, az MNASZ elnöke, Zubai Márta, az MNASZ Nők az autósportban bizottság elnöke, valamint Gazsi Júlia, a Hungaroring Zrt. vezérigazgató-helyettese is jelen lesz. 

Sőt: ha naprakész vagy autósportból és nem áll messze tőled a közlekedésbiztonság és környezettudatos közlekedés témája, netán ismered az FIA aranyszabályait, megnyerheted a Hungaroring által felajánlott fődíjat is!

A részvétel ráadásul ingyenes, csak egyszerűen regisztrálj itt (katt)! A programról részletesen itt olvashatsz

 

Kapcsolódó cikkek

No Content Available

Friss hírek