Domenicali: Monaco fordulópont volt Massa számára - F1VILÁG.HU

Domenicali: Monaco fordulópont volt Massa számára

HIRDETÉS

Stefano Domenicali, a Ferrari csapatfőnöke úgy véli, Felipe Massa számára fordulópont lehet a múlt hétvégi Monacói Nagydíj, ahol a brazil versenyző végre elégedettségre adott okot a maranellói gárda számára.



Stefano Domenicali, a Ferrari csapatfőnöke úgy véli, Felipe Massa számára fordulópont lehet a múlt hétvégi Monacói Nagydíj, ahol a brazil versenyző teljesítményével – az idei évben először – elégedettségre adott okot a maranellói gárda számára.

A brazil versenyző gyakorlatilag egész hétvégén tartani tudta csapattársa, Fernando Alonso tempóját, és a vasárnapi futamon is végig az élbolyban autózott.

Domenicali elmondta, fontos, hogy Massa végig jó teljesítményt nyújtson, hiszen a konstruktőri bajnokságban jelenleg elég nagy a Ferrari lemaradása.

„Azt hiszem, nagyszerű hétvégét teljesített. Igazán megérdemelte, hiszen az elmúlt hetekben komoly nyomás nehezedett rá” – mondta Domenicali.

„Úgy vélem, ez fordulópont lesz számára. Nagy lökést ad neki ez a teljesítmény. Olyasvalamiről van szó, ami szükségünk van a konstruktőri bajnokság szempontjából, szóval egészen az idény végéig egy jó Felipére számítok.”

A szakember hozzátette, bár a versenyen kissé balszerencsés volt, Massa remekül helytállt egész hétvégén.

„Nagyszerűen ment az időmérőn, persze az ember mindig mondhatja, hogy a Q3-ban lehetett volna jobb is, de más szempontból is meg kell vizsgálnunk ezt a dolgot. Kiváló versenyt futott, egy kicsit azonban balszerencsés volt, mert visszajöhetett volna Lewis [Hamilton] elé. Viszont ott volt a legjobb hat között, akik nagyon szoros csatát vívtak, számomra pedig ez a legjobb dolog.”

Hirdetés

Görgess tovább, a reklám után folytatjuk!

A legfrissebbek

Kövess minket a Facebookon is!

Kövess minket a Facebookon is!