Domenicali visszatérhet a Ferrarihoz

Fotó: Scuderia Ferrari
Fotó: Scuderia Ferrari
Olasz sajtóértesülések szerint visszatérhet a Ferrari Forma-1-es csapatához Stefano Domenicali.

Olasz sajtóértesülések szerint visszatérhet a Ferrari Forma-1-es csapatához Stefano Domenicali.

A patinás olasz istálló múlt héten jelentette be, menesztette posztjáról Maurizio Arrivabenét, kinek helyét az eddig technikai igazgatóként tevékenykedő Mattia Binotto vette át.

A Correre dello Sport, a Corriere della Sera, valamint az Autosprint című olasz szaklapok azonban nemrég mind arról számoltak be, a Ferrarihoz hamarosan visszatérhet Stefano DOmenicali.

Az olasz szakember 2008 és 2014 között volt a Ferrari csapatfőnöke, korábban sportigazgatóként dolgozott a csapatnál. 2014-es menesztése után a Lamborghinihez szerződött.

Sajtóhírek szerint Domenicali az újonnan kinevezett csapatfőnök, Mattia Binotto munkáját segítheti majd a Ferrarinál.

Az olasz lapok emellett arról is írnak, a Ferraritól menesztett Arrivabene az Alfa Romeo Sauberhez kerülhet vezető pozícióba. Úgy tudni, a csapatfőnök, Frederic Vasseur helye ezzel együtt nincs veszélyben.

 

Kapcsolódó cikkek

Kukába a papírformával, jön az Azeri Nagydíj!

Hétvégén következik az Azeri Nagydíj, amely mindenben ellentmond az F1-es városi pályákkal szemben felállított hiedelmeknek: eddig csak izgalmakat, előzéseket és fordulatokat láthattunk Bakuban!

Vettel: 2020 végéig biztosan maradok

Sebastian Vettel, a Ferrari F1-es pilótája úgy érzi, még ereje teljében van, ami a versenyzést illeti, így egyelőre nem gondol a visszavonulásra.

Friss hírek