Verstappen vs. Ocon

Döntöttek a versenybírák Alonsóékról

Bahrain Grand Prix Preparations

Megvizsgálták a versenybírák az Olasz Nagydíj időmérő edzésén, Fernando Alonso és Kevin Magnussen között történt incidenst.

Alonso és Magnussen a Q2-ben, az első kanyarban került egymás mellé, és majdnem ütközés lett a vége az esetnek. A kvalifikáció után mindketten a másikat hibáztatták, és egyáltalán nem finomkodtak a szavakkal. Alonso szerint Magnussen feleslegesen kezdett versenyezni, Magnussen pedig úgy nyilatkozott, Alonso azt hiszi magáról, hogy ő egy isten.

Nemcsak köztük, de a vezetőik között is vita keletkezett az eset miatt – Zak Brown és Günther Steiner a bokszutcában szólalkoztak össze.

A versenybírák megvizsgálták az esetet az időmérőt követően, és úgy határoztak, hogy egyik pilótát sem büntetik, mert nem történt feltartás, annak ellenére, hogy mindketten eldobhatták ezzel a gyorskörüket.

 

Kapcsolódó cikkek

Norris úgy érzi, cserben hagyta a McLarent

A McLaren újonc versenyzője, Lando Norris úgy érzi, cserben hagyott mindenkit csapatánál, miután a 8. helyről rajtolva nem sikerült számára a pontszerzés az Ausztrál Nagydíjon.

Grosjean: Déjà vu érzésem van

Romain Grosjean számára egyáltalán nem alakult jól az F1-es szezon első versenye – hasonlóan a tavalyi Ausztrál Nagydíjhoz, idén is kieséssel zárta a futamot, méghozzá hasonló körülmények miatt.

Kubica miatt nem jutott tovább Sainz

Carlos Sainz, a McLaren versenyzője nagyon csalódott az F1-es Ausztrál Nagydíj időmérőjét követően, miután önhibáján kívül nem sikerült a továbbjutás a Q2-be.

Friss hírek