Döntöttek a versenybírák Verstappen incidenséről

Fotó: Red Bull Racing
Fotó: Red Bull Racing

Max Verstappent, a Red Bull versenyzőjét az F1-es Monacói Nagydíj első szabadedzését követően vizsgálták a versenybírák.

A Monacói Nagydíj első szabadedzésén a két Red Bull bizonyult a leggyorsabbnak, azonban Verstappen aggódhatott amiatt, hogy megbüntetik-e, miután csütörtök délelőtt szabálytalanul tért vissza egy pályaelhagyást követően.

A holland pilóta a Sainte Devote kanyarban csúszott ki, majd visszatolatott a pályára, azonban éppen akkor, amikor Sebastian Vettel érkezett a Ferrarival. A német pilótának le kellett vágnia a kanyart annak érdekében, hogy elkerülje őt.

A versenybírák megvizsgálták az esetet, és miután beszéltek Verstappennel, úgy döntöttek, nem büntetik meg a Red Bull pilótáját.

 

Kapcsolódó cikkek

Mégsem lesz F1-es verseny Miami belvárosában

Sajtóértesülések szerint a Forma-1 menedzsmentje, illetve a helyi szervezők letettek arról, hogy Miami belvárosában rendezzenek versenyt a jövőben – minderről a Herald számolt be a minap.

Kukába a papírformával, jön az Azeri Nagydíj!

Hétvégén következik az Azeri Nagydíj, amely mindenben ellentmond az F1-es városi pályákkal szemben felállított hiedelmeknek: eddig csak izgalmakat, előzéseket és fordulatokat láthattunk Bakuban!

Friss hírek