Durván megváltozik a McLaren autója az új szezonra - F1VILÁG.HU

Durván megváltozik a McLaren autója az új szezonra

HIRDETÉS
Fotó: McLaren

A McLaren autója fog a legjelentősebb mértékben átalakulni 2018-ban a Forma-1 csapatai közül – ezt állítja az istálló ügyvezetője, Zak Brown.

A brit istálló autója az elmúlt idény során narancs-fekte színben pompázott – mindezt azok után, hogy végérvényesen távozott a csapattól Ron Dennis.

A McLaren ügyvezetőjeként tevékenykedő Zak Brown egyértelműen más szemlélettel vezeti az istállót, és miután a csapat 2018-ban már nem Honda-motorokkal, hanem a Renault erőforrásaival vág neki az F1-es bajnokságnak, sokan arra számítanak, újra megújul külsőleg a McLaren autója.

„Az autó nem olyan lesz, mint tavaly” – mondta Brown a Motorsport.com-nak nyilatkozva.

„A teljes brand, a McLaren látványa egy új szintre lép, és igazán izgalmas lesz. Tudjuk, hogy sok csapat miképp fog kinézni, de remélhetőleg az emberek a McLarenen látják majd a legnagyobb változást Ausztrália előtt – úgy a pályán, mint azon kívül.”

Arra a kérdésre, hogy a McLaren történelmi festése, a papaja-narancs jelen lesz-e a McLaren brandjében, Brown így felelt: „Lesz némi visszacsatolás a történelmünkhöz, de még nem végeztünk a festéssel, mert jelentős rész múlik a szponzorokon.”

Amikor Brown csatlakozott a McLarenhez, úgy nyilatkozott, kritikusan fontos volna számukra, hogy névadó szponzort találjanak azok után, hogy a Vodafone 2013 végén elhagyta az istállót.

Brown kifejtette, nem névadó szponzort, sokkal inkább egy kiemelt partnert keresnek.

A szakember azt mondja, ígéretesnek néz ki a McLaren jövője kereskedelmi szempontból.

Hirdetés

„Eddig 3 partnerrel írtunk alá, akiket hamarosan bejelentünk, és remélhetőleg lesz még néhány. Nem fogunk teljesen elkelni 2018-ra, ez időbe telik, de nagyon elégedett vagyok a csapat versenypályán felvett irányával, a versenyzői párosunkkal, és a pályán kívüli tevékenységünkkel – beleértve a kereskedelmi szempontokat, illetve a különféle marketing-tevékenységeket a rajongókkal.”

Görgess tovább, a reklám után folytatjuk!

A legfrissebbek

Kövess minket a Facebookon is!

Kövess minket a Facebookon is!