Verstappen vs. Ocon

Ecclestone: 2014-ben ott leszünk New Jersey-ben

Ugyan a New Jersey-i verseny szervezői pénteken bejelentették, 2013-ban biztosan nem tudják vendégül látni a Forma-1 mezőnyét, Bernie Ecclestone egyáltalán nem mondott le az amerikai utcai futamról.


Ugyan a New Jersey-i verseny szervezői pénteken bejelentették, 2013-ban biztosan nem tudják vendégül látni a Forma-1 mezőnyét, Bernie Ecclestone egyáltalán nem mondott le az amerikai utcai futamról.

A verseny promóterei pénteken tájékoztatták a világsajtót arról, sajnos az építkezési munkálatok nem a várakozásoknak megfelelően haladnak, így a New Jersey-i verseny kikerül a jövő évi versenynaptárból.

A Forma-1 kereskedelmi jogait birtokló Bernie Ecclestone azonban nem aggódik, biztos benne, hogy 2014-ben bemutatkozhat a verseny a naptárban.

„Elkötelezett vagyok a futam iránt. Továbbra is keményen dolgozunk majd együtt azon, hogy 2014-ben valóra váljon ez az álom” – mondta a Forma-1 teljhatalmú ura.

A versenyrendezésért felelős Leo Hindery Jr. úgy fogalmazott, azért tették le voksukat a verseny elhalasztása mellett, mert így biztosítani tudják, hogy 2014-ben a lehető legszínvonalasabban lássák vendégül a száguldó cirkuszt.

„A versenyt megtartjuk Port Imperialban, de sajnos nem olyan hamar, mint reméltük” – mondta.

„100 százalékig elkötelezettek vagyunk.”

Bernie Ecclestone mindeközben kijelentette, a jövőre elmaradó versenyt nem helyettesítik majd más helyszínnel.

 

Kapcsolódó cikkek

Ecclestone reagált: Tényleg visszavásárolja a Forma-1-et?

Nemrégiben merült fel pletykaként, hogy a Forma-1 tulajdonosa, a Liberty Media máris megválna a száguldó cirkusztól – lehetséges vevőként pedig Bernie Ecclestone-t említették. Most megszólalt az F1 egykori teljhatalmú ura is.

A Ferrari többet tett Räikkönenért, mint Vettelért?

A Forma-1 korábbi teljhatalmú ura, Bernie Ecclestone azt mondja, véleménye szerint a Ferrari idén nem adott meg minden támogatást Sebastian Vettelnek, a németnek ezért sem volt esélye Lewis Hamiltonnal szemben.

Friss hírek