Egyelőre Alonso az élen Bahreinben - F1VILÁG.HU

Egyelőre Alonso az élen Bahreinben

HIRDETÉS

A Ferrari kétszeres világbajnoka, Fernando Alonso volt a leggyorsabb a Forma-1-es csapatok bahreini tesztjének második napján, délelőtt.


A Ferrari kétszeres világbajnoka, Fernando Alonso volt a leggyorsabb a Forma-1-es csapatok bahreini tesztjének második napján, délelőtt.

A királykategória mezőnye ma tovább folytatta a megkezdett munkát a sivatag közepén elterülő 5,4 km hosszúságú versenypályán.

A gyakorlás magyar idő szerint reggel 7 órakor kezdődött meg Bahreinben, ám rögtön öt perc után piros zászlóval meg kellett szakítani a körözést. Mint kiderült, Nico Rosberg alatt állt meg a Mercedes W05-ös versenygépe. A német később visszatért a pályára, ám két órával később ismét miatta kellett megszakítani a tesztet.

A német istálló egyelőre még nem adott tájékoztatást a problémák okáról, ám nemcsak a Mercedesnél, a Toro Rossónál is vannak még problémák, nem sokkal ezelőtt ugyanis Jean-Eric Vergne versenygépe is megállt a pályán.

Négyórányi körözés után Fernando Alonso áll jelenleg az élen: a Ferrari spanyolja 1 perc 37,700 másodperces kört futott délelőtt, 182 ezredmásodperccel gyorsabbat, mint a williamses Valtteri Bottas.

A harmadik helyen Nico Hülkenberg tanyázik, míg a negyedik pozíciót a McLaren újonca, Kevin Magnussen foglalja el.

Hirdetés

Úgy tűnik, szépen lassan azért összeállnak a dolgok a Red Bullnál is: Vettel eddig 26-szor ment körbe a bahreini pályán, ami mindenképp eredménynek mondható, bár eddig a Toro Rosso francia tehetsége, Jean-Eric Vergne volt a legszorgalmasabb a maga 53 körével.

Nico Rosberg 34 kör megtétele után egyelőre hetedik, megelőzve Esteban Gutiérrezt.

A Lotus új autójának tesztelését ma is Romain Grosjean folytatja, ő eddig 15 körnél jár. A táblázat utolsó két helyét a marussiás Max Chilton, illetve a Caterham versenyzője, Kamui Kobayashi foglalják el.

Görgess tovább, a reklám után folytatjuk!

A legfrissebbek

Kövess minket a Facebookon is!

Kövess minket a Facebookon is!