Egyelőre Alonso vezet, Vettel sehol - F1VILÁG.HU

Egyelőre Alonso vezet, Vettel sehol

HIRDETÉS

A negyedik, egyben utolsó napot töltik a dél-spanyolországi Jerezben a Forma-1 csapatai pénteken.


A negyedik, egyben utolsó napot töltik a dél-spanyolországi Jerezben a Forma-1 csapatai pénteken.

A zárónap délelőttjén a Ferrari kétszeres világbajnoka, Fernando Alonso futotta meg a legjobb köridőt, így jelenleg is ő áll az élen: a spanyol a lágy keverékkel 1:18.877-es időt ért el, noha mindössze 22 kört tett meg. A csapat egy ideje már a bokszban dolgozik az F2012-esen. A hivatalos tájékoztatás szerint néhány módosítást végeznek el a versenyautón, és kijavítanak bizonyos problémákat.

A Red Bull kétszeres világbajnoka, Sebastian Vettel eddig még nem tudott pályára gurulni, információink szerint az osztrák csapat elektronikai problémákkal küszködik.

Alonso mögött a Toro Rosso ifjú tehetsége, Jean-Eric Vergne áll a második helyen, őt pedig a mclarenes Lewis Hamilton követi, kinek hátránya jelenleg 763 ezredmásodperc az élen álló Alonsóval szemben.

A Lotus színeiben ismét Romain Grosjean tesztel, ő jelenleg a negyedik, míg a Saubernél ma újra Kamui Kobayashi állt munkába.

Miután Jules Bianchi tegnapi balesete miatt Hülkenberg nem ülhetett autóba, a német tehetség így ma vezethette először a Force India VJM05-ös versenygépét. A német egyelőre 45 kör megtételét követően a hatodik helyen áll, megelőzve a csütörtöki tesztnap legszorgalmasabb versenyzőjét, Bruno Sennát, aki egyébiránt ma sem tétlenkedik, hiszen délután 1 óráig nem kevesebb, mint 97 kört tett meg. A brazil teljesen nem lehet elégedett, 13 óra után nem sokkal ugyanis autója megállt a pályán, ami miatt meg is kellett szakítani a gyakorlást.

A Caterham színeiben ma Jarno Trulli állt szolgálatba, aki Hülkenberghez hasonlóan először vezetheti csapata új versenyautóját.

Görgess tovább, a reklám után folytatjuk!

A legfrissebbek

Kövess minket a Facebookon is!

Kövess minket a Facebookon is!