Egyre valószínűbb Räikkönen szerződéshosszabbítása

Kimi Räikkönen
Kimi Räikkönen, Ferrari, Hungaroring

Egyre valószínűbb, hogy hamarosan Kimi Räikkönen F1-es szerződését meghosszabbítja a Ferrari, így a finn megtarthatja vezetői ülését az olaszoknál.

A szezon korábbi szakaszában Charles Leclerc, a Ferrari által támogatott Sauber-pilóta remek szereplésével felhívta magára a figyelmet, így egyre több hír szólt arról, hogy a fiatal versenyző akár már jövőre átülhet a maranellói istállóhoz.

Ebben az esetben Räikkönen helyét vette volna át a monacói, mivel a finn szereplésével nem teljesen voltak elégedettek az olaszok.

A 2007-es világbajnok teljesítménye azonban felfelé ível a csapat szerint, így egyre több forrás ír arról, hogy hamarosan bejelenthetik, hogyhosszabbít a Ferrarival – ezúttal az Autosport című szaklap írt arról, hogy nemsokára jöhet a bejelentés.

Leclercnek így is több lehetősége van a jövőjét tekintve: maradhat a Saubernél, amely az idei szezonban folyamatos fejlődést mutat, így a következő évre is ígéretesnek tűnik. A másik opció számára, hogy a Haashoz szerződik, amely jelenleg a bajnokság negyedik helyéért küzd a Renault-val.

A monacói versenyző 2017-ben már tesztelt a Haasnak, azonban az amerikaiak akkor nem akartak újonc pilótát szerződni.

Görgess tovább az újdonságokért!

HIRDETÉS

Kapcsolódó cikkek

HIRDETÉS
HIRDETÉS

OSRAM

További hírek

HIRDETÉS
HIRDETÉS
pp_gemius_hit('Aurgi_e7YvPTGxeFO8vlnqSc71yG41rhwqueMi4R8QT.b7');

Kövess minket a Facebookon is!

Kövess minket a Facebookon is!