Ekkor rajtol az F1-es Kínai Nagydíj

Fotó: Renault
Fotó: Renault
A Mercedes versenyzői rajtolhatnak az élről a 2019-es Forma-1-es szezon harmadik versenyén, a Kínai Nagydíjon. Mutatjuk, mikor lesz érdemes a TV elé ülni!

A két Mercedes mögül, a második rajtsorból a Ferrarik várhatják a piros lámpák kialvását.

A Forma-1-es Kínai Nagydíj magyar idő szerint vasárnap, 8 óra 10 perckor rajtol Sanghajban, a futamot az M4 Sport közvetíti élőben.

Az F1VILÁG.HU természetesen minden fontos információról beszámol a hétvége során, így érdemes többször is ellátogatni weboldalunkra.

 

Kapcsolódó cikkek

Bottas nagyon aggódott a dupla kerékcsere miatt

A Mercedes versenyzője, Valtteri Bottas elárulta, nagyon aggódott amiatt, hogy csapatának sikerül-e hiba nélkül teljesítenie a vasárnapi Kínai Nagydíjra betervezett dupla kerékcserét.

Kubica: A futam csúcspontja a felvezető kör volt

Robert Kubica, a Williams versenyzője újra elkeseredetten nyilatkozott az F1-es Kínai Nagydíjat követően, ahol véleménye szerint a csúcspont az volt, amikor megpördült a felvezető körön.

Ilyenek voltak a gumitaktikák a Kínai Nagydíjon

A kétkiállásos stratégia volt a nyerő a Forma-1-es világbajnokság harmadik versenyén, a Kínai Nagydíjon. A Pirelli infógrafikájának köszönhetően most megnézheted, hogyan alakultak az egyes versenyzők gumitaktikái a sanghaji versenyen.

Friss hírek