Ekkor rajtol az F1-es Osztrák Nagydíj - F1VILÁG.HU

Ekkor rajtol az F1-es Osztrák Nagydíj

HIRDETÉS
Charles Leclerc és Max Verstappen startol majd az első rajtsorból a Forma-1-es Osztrák Nagydíj vasárnapi futamán.
SPIELBERG, AUSTRIA - JUNE 29: Max Verstappen of the Netherlands driving the (33) Aston Martin Red Bull Racing RB15 leaves the garage during qualifying for the F1 Grand Prix of Austria at Red Bull Ring on June 29, 2019 in Spielberg, Austria. (Photo by Mark Thompson/Getty Images) // Getty Images / Red Bull Content Pool  // AP-1ZSYBYMZW1W11 // Usage for editorial use only // Please go to www.redbullcontentpool.com for further information. //

A Ferrari ifjú titánja pazar teljesítményt nyújtva szerezte meg F1-es pályafutása második rajtelsőségét, és bár az időmérőn Lewis Hamilton lett a 2., a brit versenyző egy szabálytalanság miatt rajtbüntetést kapott, így végül a 4. helyről kezdi meg a spielbergi versenyt.

A Ferrari másik versenyzője, Sebastian Vettel egy műszaki probléma miatt nem tudott részt venni a kvalifikáció utolsó etapjában, így csak a 9. pozícióból várhatja a piros lámpák kialvását.

ELŐZETES RAJTRÁCS

A Forma-1-es Osztrák Nagydíj a jól megszokott európai időben, 15 óra 10 perckor kezdődik, a versenyt az M4 Sport élőben közvetíti.

Az F1VILÁG.HU csapata a helyszínről számol be az Osztrák Nagydíj eseményeiről, így érdemes folyamatosan figyelemmel kísérni weboldalunkat. Extra tartalmakért pedig bátran látogasd Facebook-oldalunkat, illetve természetesen az Instagramon is megtalálsz bennünket!

Görgess tovább, a reklám után folytatjuk!

A legfrissebbek

Kövess minket a Facebookon is!

Kövess minket a Facebookon is!