Ekkor viszi pályára új autóját a Ferrari

Fotó: Scuderia Ferrari
Fotó: Scuderia Ferrari
Az első előszezoni teszt előtti napon szeretné először pályára vinni 2019-es Forma-1-es versenyautóját a Ferrari.

Az első előszezoni teszt előtti napon szeretné először pályára vinni 2019-es Forma-1-es versenyautóját a Ferrari.

Tavalyhoz hasonlóan az olasz istálló idén is felhasználja egyik „filmforgatási” lehetőségét arra, hogy bejárassa vadonatúj modelljét, melyről Maranellóban hull majd le a lepel február 15-én.

A jelenleg még csak 670-es kódnéven futó autót két nappal később, február 17-én viszik pályára először Barcelonában – közvetlenül az első előszezoni gyakorlás előtt.

Ha valamilyen okból kifolyólag mégsem sikerül megejteni a február 17-i bejáratást, a csapat az első teszt utánra csúsztatja át a filmforgatási napot.

A Forma-1-es csapatoknak két ilyen nap áll rendelkezésükre: ezeken maximum 100 km-t tehetnek meg, és a Pirelli demóabroncsait kell haszálniuk.

 

Kapcsolódó cikkek

A Red Bull nem „gyanakszik” a Ferrari üzemanyagjára

A Red Bull csapatfőnöke, Christian Horner azt mondja, nem igaz az, hogy „gyanakodva” tekint a Ferrari által használt üzemanyagra, ugyanakkor el kell ismerni, ez egy rendkívül fontos terület a fejlesztések szempontjából.

Ferrari: Nehéz döntés volt hátraküldeni Leclercet

A Ferrari Forma-1-es csapatát irányító Mattia Binotto elismerte, „nehéz” volt arra utasítani Charles Leclercet, hogy engedje el maga mellett csapattársát, Sebastian Vettelt a múlt hétvégi Kínai Nagydíjon.

Vettel: A következő hetek kulcsfontosságúak lesznek

A Ferrari idei eredményei egyelőre elmaradnak attól, amit a maranellóiak vártak volna az idei F1-es szezonban: Sebastian Vettel szerint még sok munka vár rájuk ahhoz, hogy kihozzák az autóból a benne rejlő lehetőségeket.

Vettel: A „gyenge újságírás” áldozatai vagyunk

A Ferrari négyszeres világbajnoka, Sebastian Vettel szerint csapata a „gyenge újságírás” áldozatává vált a vasárnapi Kínai Nagydíj után. A németnek egyáltalán nem tetszik az, ahogy a média tálalta a Ferrari sanghaji csapatutasítását.

Friss hírek