Eldőlt: Jövőre biztosan nem lesz F1-es verseny Miamiban

Fotó: Pirelli
Circuit of the Americas, Austin, Texas, United States of America. Sunday 22 October 2017. World Copyright: Glenn Dunbar/LAT Images ref: Digital Image _X4I4933, grid girls, America, flag USAGP2017

Biztosan nem rendeznek Forma-1-es versenyt 2019-ben Miamiban, a száguldó cirkusz vezetősége azonban még nem mondott le arról, hogy az amerikai városba vigye a mezőnyt.

Miami 10 évre szóló szerződést szeretett volna aláírni a Forma-1 vezetőségével – az első versenyt pedig már a következő idényben megtartották volna.

A Miami Nagydíjjal kapcsolatban már hónapok óta zajlottak az egyeztetések, múlt héten pedig arról szóltak a hírek, a jövő évi versenyről leghamarabb szeptemberben születhet döntés.

A Forma-1 hétfőn hivatalos közleményt adott ki, melyben arról adtak tájékoztatást, lemondtak a jövő évi verseny megrendezéséről, ám 2020-ban mindenképpen szeretnének ellátogatni Miamiba.

Sean Bratches, a Forma-1 kereskedelmi vezetője azzal indokolta a döntést, nem lenne elegendő idejük arra, hogy jövőre minőségi versenyzést készítsenek elő a rajongók számára.

Görgess tovább az újdonságokért!

HIRDETÉS

Kapcsolódó cikkek

HIRDETÉS
HIRDETÉS

További hírek

HIRDETÉS
HIRDETÉS
}

Kövess minket a Facebookon is!

Kövess minket a Facebookon is!