Eldőlt: Száműzik a rajtrácslányokat a Forma-1-ből! - F1VILÁG.HU

Eldőlt: Száműzik a rajtrácslányokat a Forma-1-ből!

HIRDETÉS
F1 Grand Prix of Austria

2018-ban már nem lesznek rajtrácslányok a Forma-1-ben – döntött erről a sportág tulajdonosa, a Liberty Media.

Ross Brawn, a királykategória sportigazgatója néhány hete már megszellőztette, a Liberty fontolgatja, hogy nem foglalkoztat a jövőben grid girlöket az F1-es versenyhétvégéken.

Nemrég pedig döntés is született arról, a csinos hölgyek idén már nem lesznek ott a rajtrácsokon. A Forma-1 tulajdonosai szerint a csapatok, versenyzők, illetve a meghívott vendégek és hírességek bőven szolgáltatnak látványt a rajongóknak.

„Az elmúlt év során számos területet megvizsgáltunk, melyekkel kapcsolatban úgy éreztük, hogy fejlesztenünk kell őket, hogy jobban összhangban legyenek ezen nagyszerű sportággal kapcsolatos vízióinknak” – mondta Sean Bratches, a Forma-1 kereskedelmi igazgatója.

„Bár a rajtrácslányok alkalmazása évtizedek óta bevett gyakorlat volt a versenyhétvégéken, úgy érezzük, hogy ez a szokás nem felel meg a brandünk által képviselt értékeknek, és ellentétes a modernkori szociális normákkal. Nem gondoljuk azt, hogy ez a gyakorlat megfelelő, vagy releváns a Forma-1 és rajongói – legyenek akár idősek, akár fiatalok – szempontjából.”

Néhány hete Olvasóink körében szavazást is indítottunk a témában: a voksolók jelentős része akkor úgy vélte, hibás döntés volna, ha a Forma-1-ben nem lennének jelen a csinos hölgyek.


[totalpoll id=”55661″ fragment=”results”]


[su_service title=”Csinos grid girlök a 2017-es F1-es szezonból” icon=”icon: camera” size=”20″]

[/su_service]

Hirdetés

Görgess tovább, a reklám után folytatjuk!

A legfrissebbek

Kövess minket a Facebookon is!

Kövess minket a Facebookon is!