Verstappen vs. Ocon

Elfogatóparancs a Force India vezére ellen

Megbízható források szerint elfogatóparancsot adtak ki a Force India milliárdos tulajdonosa, Dr. Vijay Mallya ellen a dél-indiai Hyderabad városában.


Megbízható források szerint elfogatóparancsot adtak ki a Force India milliárdos tulajdonosa, Dr. Vijay Mallya ellen a dél-indiai Hyderabad városában.

Az üzletemberről nem sok jót lehetett hallani az elmúlt időszakban, ami nagyban annak köszönhető, hogy 2005-ben alapított fapados légitársasága, a Kingfisher már egy ideje csak veszteséget termel, amit mi sem bizonyít jobban, mint az, hogy két hete egy járat sem szállhatott fel.

Az AFP hírügynökség szerint a Hyderabad International Airport jelentette fel a bíróságon a légitársaságot, egy 2 millió dolláros elmaradás miatt. A cég képviselőinek, köztük Mallya-nak is ma kellett volna megjelennie a bíróságon, ám azt elmulasztották, így automatikusan elfogatóparancs lépett életbe.

Azt egyelőre nem tudni, hogy mindez milyen hatással lesz a Force India jövőjére a Forma-1-ben, ahogy azt sem, hogy Mallya egyáltalán személyesen képviselheti-e csapatát az Indiai Nagydíjon.

 

Kapcsolódó cikkek

Bemutatták: Ilyen lesz a Racing Point F1-es autója

Torontóban, egy ünnepélyes prezentáció keretében mutatta be 2019-es Forma-1-es versenyautójának kinézetét a Racing Point F1 csapata. Az elmúlt években Force India néven ismertté vált istálló az előttünk álló szezonban a Sergio Perez – Lance Stroll kettőssel vág neki a világbajnoki küzdelmeknek.

Nem lesz Lola a Force Indiából

Szerette volna használni a Lola nevet a Forma-1-ben a Force India, ám végül Racing Point néven folytatja szereplését a csapat 2019-ben.

Friss hírek