Verstappen vs. Ocon

Élő közvetítés az Alfa Romeo Sauber F1-es autóbemutatójáról

Fotó: Alfa Romeo Sauber
Fotó: Alfa Romeo Sauber

Magyar idő szerint 12 óra 30 perckor mutatja be 2018-as Forma-1-es versenyautóját a nagyközönségnek az Alfa Romeo Sauber csapata.

A hinwili istálló C37-es modelljét az előttünk álló idényben Marcus Ericsson és Charles Leclerc vezethetik. A Sauber még tavaly év végén lépett szövetségre az Alfa Romeóval: az olasz gyártóval technológiai és kereskedelmi együttműködést kötöttek a svájciak.

A megállapodás részeként a Sauber idén a Ferrari legújabb erőforrásait használhatja majd, melytől a csapat komoly előrelépést vár. Az Alfa Romeo Sauber C37-es versenyautójának bemutatójáról alább tudósítunk élőben!


Élő közvetítés az Alfa Romeo Sauber autóbemutatójáról:

 

Kapcsolódó cikkek

Lehullt a lepel Räikkönenék új autójáról!

Hétfőn reggel a barcelonai versenypálya bokszutcájában mutatta be 2019-es Forma-1-es versenyautóját az Alfa Romeo Racing. A C38-as kódjelű versenyautóval idén Kimi Räikkönen és Antonio Giovinazzi versenyezhet majd.

Ma lehull a lepel Räikkönen új F1-eséről

Az első barcelonai teszt reggelék mutatja be hivatalosan 2019-es Forma-1-es versenyautóját az Alfa Romeo. Az új géppel Kimi Räikkönen rögtön meg is kezdi a munkát.

Riportfilm: A Ferrari 2019-es autójának bemutatója

Pénteken egy lenyűgöző prezentáció keretében mutatta be új autóját a Ferrari Forma-1-es csapata. Az SF90-es modellel idén Sebastian Vettel és Charles Leclerc szállhat harcba. A bemutatóról exkluzív riportfilmet készített az F1VILÁG.HU.

Friss hírek