Először jutottak a Q3-ba a Renault-k - F1VILÁG.HU

Először jutottak a Q3-ba a Renault-k

HIRDETÉS
Remekül sikerült a Forma-1-es Kínai Nagydíj időmérő edzése a Renault csapata számára, Daniel Ricciardo és Nico Hülkenberg is bejutott ugyanis a legjobb 10 közé.
Fotó: Renault

Ricciardo a 7., Hülkenberg pedig a 8. helyről várhatja majd a vasárnapi verseny rajtját, a csapat célja pedig természetesen a kettős pontszerzés lesz.

Ricciardo az időmérő után azt mondta, nem tudja, hogy lesz-e esélyük megelőzni a három élcsapat valamely pilótáját, mindenesetre a szombaton látottakkal nagyon elégedett.

„Nagyon örülök a mai eredménynek a csapat miatt” – mondta az ausztrál versenyző. „Nagyszerű, hogy mindkét autó ott van a Q3-ban – ez egy tisztességes eredmény.”

„A középmezőny nagyon szoros, az ember hétvégéje pedig egy-két tizeden belül változhat, szóval örülök, hogy mi vagyunk ott a középmezőny elején. A Q3-as köröm egy kicsit kusza volt az utolsó szektorban, szóval örültem, amikor hallottam, hogy a 7. helyen végeztünk.”

„Vasárnap szeretnénk megtartani ezt a 7. helyet, és majd meglátjuk, hogy lesz-e esélyünk a 6. pozícióra.”

A Renault másik versenyzője, Nico Hülkenberg azt mondta, a pénteki versenyszimulációk alapján van okuk az optimizmusra.

„Kiváló csapateredmény ez. Az autó jó volt, remekül teljesített egész hétvégén, is simán ment az időmérőnk is” – mondta a rutinos versenyző.

„Egyetlen gyorskörrel bejutottunk a Q2-be, ami örömteli. Minden körömmel elégedett voltam. Tudtuk, hogy szoros lesz, és végül kijött a lépés. A csapat eredménye a fontos számunkra, erős versenyt futhatunk innen.”

„A pénteki hosszú etapjaink versenyképesek voltak, a csomag jónak tűnik, és hajtani fogunk a kettős pontszerzésért.”

Hirdetés

Görgess tovább, a reklám után folytatjuk!

A legfrissebbek

Kövess minket a Facebookon is!

Kövess minket a Facebookon is!