Eltérő gumiválasztással érkezik Ausztriába a Mercedes és a Ferrari

020
Pirelli tyres

Eltérő gumiválasztással érkezik meg a soron következő Osztrák Nagydíj helyszínére, Spielbergbe a Mercedes és a Ferrari csapata.

A Forma-1 kizárólagos gumiszállítója, a Pirelli az ultralágy, a szuperlágy és a lágy keverékű abroncsait viszi majd el a Red Bull Ringre, a csapatok pedig természetesen leadták már gumiválasztásaikat a következő versenyhétvégére.

A Mercedes az ultralágy keverékből 8, a Ferrari pedig 7 szettet használ majd fel Ausztriában, sőt, a két istállónál csapaton belül is van némi eltérés a szuperlágy és az ultralágy abroncsok tekintetében.

A Bakuban győztes Red Bull csapata 9 szettet kért az ultralágy gumikból, míg a Force India és a McLaren 10-et versenyzőnként.

A versenyzőknek az időmérő utolsó szegmensére [Q3] meg kell spórolniuk egy garnitúra ultralágy gumit, a futamon pedig 1-1 szettet fel kell használniuk a szuperlágy és a lágy gumikból. A fennmaradó 10 szettet szabadon megválaszthatták.

A csapatok gumiválasztásai az F1-es Osztrák Nagydíjra:

Görgess tovább az újdonságokért!

HIRDETÉS

Kapcsolódó cikkek

HIRDETÉS
HIRDETÉS

További hírek

HIRDETÉS
HIRDETÉS

Exkluzív F1-es videók!

Imádod a Forma-1-et? Megnézel mindent, ami kedvenc sportágadról szól? Akkor ne maradj le YouTube-csatornánk újdonságairól sem!