Verstappen vs. Ocon

Ericsson: Remélem, Leclerc szétrúg néhány s*gget a Ferrarival!

Fotó: Alfa Romeo Sauber
A Forma-1-ből az idei szezont követően távozott Marcus Ericsson azt reméli, volt csapattársa, Charles Leclerc remek teljesítményt tud majd nyújtani a Ferrarinál.

A Forma-1-ből az idei szezont követően távozott Marcus Ericsson azt reméli, volt csapattársa, Charles Leclerc remek teljesítményt tud majd nyújtani a Ferrarinál.

Ericsson és Leclerc a Saubernél voltak csapattársak idén, a monacói pedig rendre jobbnak bizonyult nála, 2019-ben pedig már Kimi Räikkönen helyén, a Ferrarinál bizonyíthat.

Ericsson ezzel szemben távozik az F1-ből, jövőre az IndyCar-sorozatban folytatja pályafutását.

A svéd versenyző azt reméli, Leclerc megmutatja, mire képes.

„Érdekes lesz figyelni Charlest a Ferrarinál” – mondta Ericsson.

„Szerintem már jövőre nagyon jól szerepelhet. És természetesen, ha tényleg nagyon jól szerepel majd, az nekem is jó, hiszen az az én teljesítményemet is tükrözi.”

„Úgyhogy remélem, hogy szétrúg néhány s*gget ott! Szerintem érdekes lesz figyelni őt. Biztos vagyok benne, hogy nagyon jó lesz.”

 

Kapcsolódó cikkek

Vettel a leggyorsabb az első barcelonai tesztnapon

A Ferrari német versenyzője, Sebastian Vettel volt a leggyorsabb a Forma-1-es csapatok barcelonai tesztjének nyitónapján. Kimi Räikkönen számára nem indult könnyen a nap, ám végül produktív napot zárt a katalán fővárosban.

F1-es teszt: Vettel a leggyorsabb délelőtt

Hétfőn megkezdték a tesztelést a Forma-1 csapatai Barcelonában – a Ferrari számára jól indult a nap, Kimi Räikkönen azonban az Alfa Romeóval már pár perc után a sóderágyba csúszott.

Az F1-es csapatok barcelonai tesztbeosztása

Hétfőn hivatalosan is megkezdik a felkészülést a 2019-es Forma-1-es idényre a királykategória csapatai. Barcelonában tesztel a száguldó cirkusz mezőnye!

Friss hírek