Eső és büntetések a Red Bull Ringen - F1VILÁG.HU

Eső és büntetések a Red Bull Ringen

HIRDETÉS

Esőre számíthat a mezőny a mai időmérő edzésen – az előrejelzések és a jelenlegi időjárás is ezt mutatja Ausztriában, a Red Bull Ringen.


Esőre számíthat a mezőny a mai időmérő edzésen – az előrejelzések és a jelenlegi időjárás is ezt mutatja Ausztriában, a Red Bull Ringen.

Borult és meglehetősen hűvös időjárás várja a versenyzőket jelenleg Spielbergben – a pilóták nem sokkal ezelőtt érkeztek a pályára, hogy felkészüljenek a 11 órakor kezdődő harmadik szabadedzésre.

A legfőbb kérdés az Osztrák Nagydíjon is az, hogy legyőzőre talál-e a Mercedes. Az első két szabadedzés problémásan alakult a Ferrari számára, hiszen Sebastian Vettel mindkét alkalommal váltógondokkal küzdött, azonban a második tréninget végül az első helyen zárta.

A Red Bull hazai szurkolói nem lehetnek felhőtlenül boldogok, hiszen az istálló mindkét autójában motort cserélt, így Daniel Ricciardo és Daniil Kvyat is 10-10 rajthelyes büntetésre számíthat. Szankcióval sújtják még Fernando Alonsót és Jenson Buttont is – utóbbi versenyzőt várhatóan 25 rajthellyel sorolják hátrébb, vagyis időbüntetésre is számíthat a futamon.

A csapatok tegnap egész éjszaka azon dolgoztak, hogy a mai szabadedzésre és időmérőre felkészítsék az autókat: a Lotusnál jó eredményben bíznak Pastor Maldonado tegnapi, második szabadedzésen elért negyedik pozícióját követően, valamint a Williamsnél is remélik, hogy legalább megközelíthetik a tavalyi remek eredményüket, amikor az első két rajthelyről vághattak neki a versenynek.

Hirdetés

Görgess tovább, a reklám után folytatjuk!

A legfrissebbek

Kövess minket a Facebookon is!

Kövess minket a Facebookon is!