Eső várhat az F1-es mezőnyre Mexikóban - F1VILÁG.HU

Eső várhat az F1-es mezőnyre Mexikóban

HIRDETÉS
Jó eséllyel esős hétvége vár a Forma-1 mezőnyére Mexikóban – a meteorológiai előrejelzések szerint a vasárnapi versenyen is zivatarok nehezíthetik a versenyzők dolgát.
HAMILTON Lewis (gbr) Mercedes GP MGP W07 ambiance portrait ROSBERG Nico (ger) Mercedes GP MGP W07 ambiance portrait VETTEL Sebastian (ger) Ferrari SF16-H team scuderia Ferrari ambiance portrait  podium ambiance   during the 2016 Formula One World Championship, Mexico Grand Prix from october 27 to 30 in Mexico - Photo Frederic Le Floc'h / DPPI

A Mexikói Nagydíj programja magyar idő szerint 17 órakor veszi kezdetét a nyitóedzéssel, és bár jelenleg nem esik az eső a pálya környékén, a 21 órától esedékes második gyakorlásra már érkezhet némi csapadék.

Az előrejelzések szerint szombaton 80 százalék az eső valószínűsége, főleg délután kell zivatarok kialakulására számítani. A legmagasabb hőmérséklet 23°C körül alakul.

A meteorológusok szerint a hőmérsékleti viszonyok a verseny idejére is hasonlóak lesznek, és akárcsak szombaton, a futam idejére is várhatóak zivatarok, ami nagy kihívás elé állíthatja majd a Forma-1 mezőnyét.

A versenyhétvége minden fontos híréről természetesen beszámolunk az F1VILÁG.HU-n.

[su_service title=”Időjárás-előrejelzés” icon=”icon: cloud” size=”20″]Mexikói Nagydíj, Mexikóváros Időjárás
[/su_service]

Görgess tovább, a reklám után folytatjuk!

A legfrissebbek

Kövess minket a Facebookon is!

Kövess minket a Facebookon is!