Exkluzív: Defektet kapott a Safety Car Spielbergben - F1VILÁG.HU

Exkluzív: Defektet kapott a Safety Car Spielbergben

HIRDETÉS

Defektet kapott a Forma-1-es biztonsági autó az Osztrák Nagydíj csütörtöki napján, a Red Bull Ringen.


Defektet kapott a Forma-1-es biztonsági autó az Osztrák Nagydíj csütörtöki napján, a Red Bull Ringen.

A Safety Car, valamint az orvosi autók minden versenyhétvégét megelőzően csütörtökön gyakorolhatnak az adott versenyhelyszínen, nem volt ez másképp Spielbergben sem, ahol Bernd Mayländer ismét a Mercedes SLS AMG volánja mögé ülhetett, hogy körözzön egy kicsit az éles bevetés előtt.

Egy ideig minden a tervek szerint ment, aztán hirtelen meg kellett szakítani a gyakorlást, a biztonsági autó ugyanis defektet kapott.

Az F1Világ.hu megbízható forrásból úgy értesült, a Red Bull Ring 6-os kanyarjában voltak problémák, és egy meglehetősen nagy vágás keletkezett a Safety Car bal első abroncsán.

A Nemzetközi Automobil Szövetség (FIA) egyelőre vizsgálja, mi okozta az incidenst, ám nem kizárt, hogy a spielbergi pálya új kerékvetőivel van gond, a szövetség kérésére ugyanis a pálya üzemeltetői szinte valamennyi kanyarban módosítottak azokon, hogy meggátolják a versenyzőket a pálya kiszélesítésében.

MI OTT VAGYUNK AZ OSZTRÁK NAGYDÍJON IS – NE MARADJON LE SEMMIRŐL!

Az F1Világ.hu csapata jelen van az Osztrák Nagydíjon is! Exkluzív információkért látogassa meg az F1Világ Facebook-oldalát, vagy kövesse kollégánkat, Godina Zsoltot a közösségi oldalon!

Hirdetés

Görgess tovább, a reklám után folytatjuk!

A legfrissebbek

Kövess minket a Facebookon is!

Kövess minket a Facebookon is!