Verstappen vs. Ocon

F1-es gólyahír: Megszületett a Wolff-baba

17880057_1456219764448832_3538509812225190565_o

Hétfőn megszületett a Mercedes motorsport-igazgatója, Toto Wolff, valamint a korábbi autóversenyző, Susie Wolff gyermeke.

A korábban a Williams színeiben F1-es szabadedzésen is pályára kerülő Susie számolt be az örömhírről nemrég – a következő sorokat írta Facebook-oldalán.

„Vasárnap délután – miközben Toto Sanghajból Zürichbe tartott, megkezdődtek a fájások. Nem kis fájások voltak… Toto időben megérkezett, és hétfőn délben világot látott fiúgyermekünk.”


Susie Wolff korábban a német túraautó-bajnokságban (DTM) is versenyzett, 2012-től 2015-ig pedig a Williams F1-es csapatának fejlesztőversenyzője volt, a 2004-es Brit Nagydíj nyitóedzésén pedig vezethette is a brit istálló versenyautóját.

2011 októberében kötött házasságot Toto Wolffal, a Mercedes motorsport-főnökével.

 

Kapcsolódó cikkek

Tovább tanulmányozza a Ferrari autóját a Mercedes

Tovább folytatja a Ferrari aerodinamikai koncepciójának feltérképezését és kiértékelését a Mercedes csapata, habár a német istálló magabiztos győzelmet szerzett az évadnyitó Ausztrál Nagydíjon.

Mercedes: A Ferrari autójával nincs gond, csak a beállításokkal

A Mercedes motorsport-igazgatója, Toto Wolff azt gyanítja, a Ferrari azért küszködött az évadnyitó Ausztrál Nagydíjon, mert rossz irányba indult el az autó beállításaival. A szakember szerint a maranellóiak idei versenyautója nagyon erős lesz a bajnokság további részében.

Mercedes: Nem lesz ez mindig így

Toto Wolff, a Mercedes csapatfőnöke egyelőre nem tudja, hogy a Mercedes melbourne-i formája általánosnak mondható-e majd, vagy helyszínspecifikus az, amit a hétvégén mutattak.

Friss hírek