Megosztás:

F1-rajongóknak ajánlott, Ferrari-fanoknak kötelező!

Brock Yates: Enzo Ferrari – A birodalom, és ami mögötte van
Brock Yates: Enzo Ferrari – A birodalom, és ami mögötte van © Athenaeum Kiadó

Hallottad már, hogy megjelent az első Enzo Ferrariról szóló könyv, amelyből mindent megtudhatsz a Forma-1 legendás alakjáról? Jó hírünk van! Ha velünk játszol, karácsonyra már Nálad lehet a könyv! Figyeld oldalunkat, hamarosan jelentkezünk a részletekkel!

A karácsony közeledtével kiváló ötletet ajánlunk most azoknak, akik rajongó családtagjaikat, barátaikat szeretnék meglepni az ünnepek alkalmával. Novemberben jelent meg Magyarországon az Brock Yates „Enzo Ferrari – A birodalom, és ami mögötte van” című könyve, amely bepillantást enged az olasz autógyártó alapítójának életébe. Titkok, soha nem hallott történetek egy könyvben, amelyet akár meg is nyerhetsz tőlünk!

Figyeld Facebook oldalunkat, hamarosan jelentkezünk a részletekkel!

Zsarnok? Zseni? Vagy csak zseniális üzletember? Végre kezünkben tarthatjuk az első minden részletre kiterjedő és valóban alapos kutatómunka nyomán készült életrajzot a 20. század egyik legbefolyásosabb, legtitokzatosabb szereplőjéről – Enzo Ferrariról.

Brock Yates bebocsátást nyert Ferrari legbelső köreibe, és mindent felfed előttünk: törvénytelen fiával ápolt furcsa kapcsolatától egészen a briliáns marketingfogásokig, melyek világszerte híressé tették a nevét. Ez a fordulatos, élvezetes, botrányos és informatív olvasmány minden tekintetben
felér figyelemre méltó alanyához, Enzo Ferrarihoz.

A kötet alapján készülő film Michael Mann rendezésében Hugh Jackman és Noomi Rapace főszereplésével 2019-től látható a mozikban.

MEGOSZTÁS:

Ezt olvastad már?

A zandvoorti versenypálya egyik tulajdonosa azt mondja, reális esély van arra, hogy a Holland...

Hozzászólások

( komment)