Hírek

Fantasztikus eredmény a Force India számára

Nagyszerűen szerepelt a vasárnapi Spanyol Nagydíjon a Force India csapata, Sergio Pérez ugyanis a 4., Esteban Ocon pedig az 5. helyen ért célba.

Nagyszerűen szerepelt a vasárnapi Spanyol Nagydíjon a Force India csapata, Sergio Pérez ugyanis a 4., Esteban Ocon pedig az 5. helyen ért célba.

A két versenyző már a szombati időmérőn is remekelt, hiszen beverekedték magukat a top 10-be, vasárnap pedig sikerült erős eredményekre váltani a kvalifikációs szereplést.

„Hihetetlen napon vagyunk túl, nagyon büszke vagyok a csapatra és arra a munkára, amit egész hétvégén végeztünk” – mondta boldogan Sergio Pérez a verseny után.

„Minden jól működött számunkra, és sok pontot szereztünk. A legtöbbet hoztuk ki a lehetőségeinkből, amikor igazán számított. A rajtom annyira nem sikerült jól, de kimaradtam a balhéból, és biztonságosan teljesítettem az első kört.”

„Az egyetlen kisebb gondot a kicsit lassú bokszkiállás okozta, de elég nagy előnyöm volt a mögöttem érkezőkkel szemben.”

A Force India másik versenyzője, Esteban Ocon is nagyon boldog, hiszen F1-es pályafutása legjobb eredményét érte el.

„Az 5. hely egy nagyszerű eredmény számomra, és miután Checo 4. lett, ez egy fantasztikus nap a csapat számára” – mondta az ifjú tehetség.

„Az autó az időmérőn is nagyszerű volt, rögtön megvolt a tempónk. A versenyen is jó teljesítményt nyújtottunk. Voltak persze körülmények, amik a kezünkre játszottak, de készen kell állni arra, hogy kihasználjuk a lehetőségeket.”

Szólj hozzá!


Ezt olvastad már?
Kimi Räikkönen és Max Verstappen is Valtteri Bottast okolja a rajt utáni balesetért – a finn állítja, semmit nem tett…