Február 13-án debütál a Racing Point 2019-es autója

Fotó: Sahara Force India
Fotó: Sahara Force India
Február 13-án, Torontóban mutatja be 2019-es versenyautóját a nagyközönségnek a Racing Point csapata, és itt derül ki az istálló új neve is.

Február 13-án, Torontóban mutatja be 2019-es versenyautóját a nagyközönségnek a Racing Point csapata, és itt derül ki az istálló új neve is.

A Force India 2018-ban tulajdonosváltáson esett át, a 2019-es nevezési listán pedig már Racing Point néven szerepel. Ezt a nevet azonban várhatóan nem tartja meg a csapat.

Hogy pontosan milyen néven is vesznek részt a jövő évi bajnokságban, az februárban derül ki.

Február 13-án ugyanis Torontóban tartja csapatbemutatóját az istálló, mindössze öt nappal a 2019-es előszezoni tesztek kezdete előtt.

A Racing Point a következő idényben a Sergio Perez – Lance Stroll kettőssel vesz részt az F1-es bajnokságban.

Nemrég a Ferrari jelentette be 2019-es autóbemutatójának dátumát: az olaszok február 15-én rántják le a leplet új modelljükről.

 

Kapcsolódó cikkek

Stroll: Végre egy versenyautó!

Lance Stroll, a Racing Point pilótája nagyon elégedett a 2019-es F1-es szezon első versenyével, miután rögtön a szezonnyitón pontot szerzett.

Megvan az F1-es szezon első büntetése

Pénteken az Ausztrál Nagydíj szabadedzéseivel megkezdődött a 2019-es F1-es szezon, amelynek első napján rögtön ki is osztották az év első büntetését.

Perez már nem álmodozik a Ferrariról

Sergio Perez, a Racing Point versenyzője teljesen elkötelezett jelenlegi csapata iránt, és bízik benne, hogy az F1-es középmezőny élére állhatnak idén.

Képgaléria: Barcelonai tesztek – 2. nap

A második napot töltötték el Barcelonában kedden a Forma-1 csapatai. A tesztnapot a Ferrari ifjú titánja, Charles Leclerc zárta az élen. Mutatjuk a nap legjobb fotóit!

Friss hírek