Február 14-én érkezik a 2019-es McLaren

Fotó: McLaren
Fotó: McLaren
Nyilvánosságra hozta 2019-es autóbemutatójának dátumát a McLaren Forma-1-es csapata.

Nyilvánosságra hozta 2019-es autóbemutatójának dátumát a McLaren Forma-1-es csapata.

A patinás brit istálló közösségi oldalain ismertette, mikor hull le a lepel új, MCL34-es kódjelű versenyautójáról: a prezentációt február 24-én tartják majd.

A McLaren 2019-ben teljesen új versenyzőpárossal, a Carlos Sainz – Lando Norris kettőssel vág neki az F1-es bajnokságnak.

A brit istállón kívül még három csapat jelentette be autóbemutatójának dátumát: a Renault február 12-én, a Racing Point február 13-án, a Ferrari pedig február 15-én tart prezentációt.

 

Kapcsolódó cikkek

Sainz úgy lett 14., hogy mindent kihozott a McLarenből

Kiábrándítóan szerepelt a Forma-1-es Kínai Nagydíj szombati időmérőjén a McLaren csapata, pedig két hete, Bahreinben felcsillant a remény, hogy a wokingiaknak sikerül közelebb kerülniük az élmezőnyhöz.

Bemutatták Alonso Indy 500-as autóját

Bemutatta Fernando Alonso Indianapolis 500-ra készülő versenyautóját a McLaren – a spanyol versenyző májusban vesz részt másodszor a legendás versenyen.

A McLaren nem vár rendszeres csatákat a Red Bull-lal

Ígéretesen szerepelt a múlt hétvégi Bahreini Nagydíjon a McLaren Forma-1-es csapata, az istállónál azonban nem számítanak arra, hogy mostantól rendszeresen harcba szállhatnak majd a Red Bull Racinggel.

Friss hírek