Fotó: Scuderia Ferrari
Hírek

A február az F1-es autóbemutatók hónapja! Mutatjuk az időpontokat!

Jövő héten a Williams Forma-1-es csapata nyitja a sort az autóbemutatók tekintetében, rá egy hétre pedig már a nagyágyúk következnek!

Jelenleg 7 istálló adott tájékoztatást arról, hogy mikor tartja 2018-as prezentációját: a sort a Williams kezdi majd jövő csütörtökön – a brit istálló Londonban rántja le a leplet FW41-es kódjelű modelljéről.

A rá következő héten pedig beindul a gépezet: február 20-án a Sauber és a Renault, február 22-én pedig a Mercedes és a Ferrari is autóbemutatót tart.

Egy nappal később, február 23-án érkezik a McLaren Renault-motoros versenygépe, a Toro Rosso új modelljéről pedig az első előszezoni teszt nyitónapján, 26-án hull le a lepel.

Forma-1-es autóbemutatók élőben az F1VILÁGON!

Az olasz kiscsapat egyébként február 25-re tervezte bemutatóját, miután azonban filmforgatás céljából a Ferrari arra a napra kibérelte a barcelonai pályát, egy nappal későbbre került a Toro Rosso prezentációja.

Az F1VILÁG úgy tudja, a Force India is 25-re tervezte autóbemutatóját, így jó esély van rá, hogy a silverstone-i istálló is 26-án, a barcelonai teszt nyitónapjának reggelén bemutatózik.

A Red Bull és a Haas egyelőre nem hozott nyilvánosságra információkat autóbemutatójáról.

A 2018-as autóbemutatók listája:

CsapatDátum Helyszín 
WilliamsFebruár 15.London
RenaultFebruár 20.Online
SauberFebruár 20.
MercedesFebruár 22.Silverstone
FerrariFebruár 22.Online
McLarenFebruár 23.
Toro RossoFebruár 26.Barcelona
Force India
Red Bull
Haas
Szólj hozzá!