A február az F1-es autóbemutatók hónapja! Mutatjuk az időpontokat!

Fotó: Scuderia Ferrari
Fotó: Scuderia Ferrari

Jövő héten a Williams Forma-1-es csapata nyitja a sort az autóbemutatók tekintetében, rá egy hétre pedig már a nagyágyúk következnek!

Jelenleg 7 istálló adott tájékoztatást arról, hogy mikor tartja 2018-as prezentációját: a sort a Williams kezdi majd jövő csütörtökön – a brit istálló Londonban rántja le a leplet FW41-es kódjelű modelljéről.

A rá következő héten pedig beindul a gépezet: február 20-án a Sauber és a Renault, február 22-én pedig a Mercedes és a Ferrari is autóbemutatót tart.

Egy nappal később, február 23-án érkezik a McLaren Renault-motoros versenygépe, a Toro Rosso új modelljéről pedig az első előszezoni teszt nyitónapján, 26-án hull le a lepel.

Forma-1-es autóbemutatók élőben az F1VILÁGON!

Az olasz kiscsapat egyébként február 25-re tervezte bemutatóját, miután azonban filmforgatás céljából a Ferrari arra a napra kibérelte a barcelonai pályát, egy nappal későbbre került a Toro Rosso prezentációja.

Az F1VILÁG úgy tudja, a Force India is 25-re tervezte autóbemutatóját, így jó esély van rá, hogy a silverstone-i istálló is 26-án, a barcelonai teszt nyitónapjának reggelén bemutatózik.

A Red Bull és a Haas egyelőre nem hozott nyilvánosságra információkat autóbemutatójáról.

A 2018-as autóbemutatók listája:

Csapat Dátum  Helyszín 
Williams Február 15. London
Renault Február 20. Online
Sauber Február 20.
Mercedes Február 22. Silverstone
Ferrari Február 22. Online
McLaren Február 23.
Toro Rosso Február 26. Barcelona
Force India
Red Bull
Haas
 

Kapcsolódó cikkek

Vettelék „nagyon megnehezítenék” a Mercedes dolgát

Számos újítással érkezett a Forma-1-es Azeri Nagydíj helyszínére, Bakuba a Ferrari Forma-1-es csapata, a versenyzők pedig azt remélik, „nagyon megnehezíthetik” majd a Mercedes dolgát a bajnokság további részében.

A Ferrari már Bakuban előrelépést vár

Mattia Binotto, a Ferrari F1-es csapatfőnöke elárulta, még nincsenek teljesen tisztában azzal, hogy mi okozza az istálló idei, vártnál gyengébb szereplését.

Friss hírek