Hírek

A február az F1-es autóbemutatók hónapja! Mutatjuk az időpontokat!

Fotó: Scuderia Ferrari

Jövő héten a Williams Forma-1-es csapata nyitja a sort az autóbemutatók tekintetében, rá egy hétre pedig már a nagyágyúk következnek!

Jelenleg 7 istálló adott tájékoztatást arról, hogy mikor tartja 2018-as prezentációját: a sort a Williams kezdi majd jövő csütörtökön – a brit istálló Londonban rántja le a leplet FW41-es kódjelű modelljéről.

A rá következő héten pedig beindul a gépezet: február 20-án a Sauber és a Renault, február 22-én pedig a Mercedes és a Ferrari is autóbemutatót tart.

Egy nappal később, február 23-án érkezik a McLaren Renault-motoros versenygépe, a Toro Rosso új modelljéről pedig az első előszezoni teszt nyitónapján, 26-án hull le a lepel.

Forma-1-es autóbemutatók élőben az F1VILÁGON!

Az olasz kiscsapat egyébként február 25-re tervezte bemutatóját, miután azonban filmforgatás céljából a Ferrari arra a napra kibérelte a barcelonai pályát, egy nappal későbbre került a Toro Rosso prezentációja.

Az F1VILÁG úgy tudja, a Force India is 25-re tervezte autóbemutatóját, így jó esély van rá, hogy a silverstone-i istálló is 26-án, a barcelonai teszt nyitónapjának reggelén bemutatózik.

A Red Bull és a Haas egyelőre nem hozott nyilvánosságra információkat autóbemutatójáról.

A 2018-as autóbemutatók listája:

CsapatDátum Helyszín 
WilliamsFebruár 15.London
RenaultFebruár 20.Online
SauberFebruár 20.
MercedesFebruár 22.Silverstone
FerrariFebruár 22.Online
McLarenFebruár 23.
Toro RossoFebruár 26.Barcelona
Force India
Red Bull
Haas
Szólj hozzá!


Ezt olvastad már?
Ezt olvastad már?
Miközben a Forma-1-ben még csak nemrég döntöttek arról, hogy 2018-ban már nem alkalmaznak rajtrácslányokat a versenyhétvégéken, a Forma-E-ben mostanra belátták,…