Verstappen vs. Ocon

Fellendülést vár Allison érkezésétől a Ferrari

Komoly fellendülést vár James Allison érkezésétől a Scuderia Ferrari Forma-1-es csapata. A Lotus egykori technikai igazgatója a héten áll munkába az olasz istálló maranellói főhadiszállásán.Komoly fellendülést vár James Allison érkezésétől a Scuderia Ferrari Forma-1-es csapata.

A Lotus korábbi technikai igazgatója a héten kezdte el a munkát a maranellói alakulatnál, ahol a Ferrari Forma-1-es versenyautóinak karosszériáiért felel.

A gárda technikai igazgatója, Pat Fry úgy véli, Allison érkezése lendületet adhat a patinás olasz istállónak.

„Azt gondolom, James érkezése komoly fegyvertény, hiszen egy zseniális szakemberről van szó” – mondta Fry, aki még 2010-ben a McLarentől érkezett a Ferrarihoz.

„Ami azt illeti, rengeteg feladatot kell elvégezni: a szerkezeti, illetve a vállalat működtetését érintő változtatásokat is. Az ő érkezése számomra nagyon jó, mert több időm lesz arra, hogy arra összpontosítsak, amivel tényleg gyorsabbá tehetjük az autót.”

„Mi ketten megosztjuk majd a munkát, sokkal kiegyensúlyozottabban dolgozhatunk, szóval tényleg segít majd.”

 

Kapcsolódó cikkek

Mercedes: A Ferrari kinyilatkoztatott azzal, hogy Vettelt favorizálja

A Mercedes motorsport-igazgatója, Toto Wolff azt mondja, a Ferrari újdonsült csapatfőnöke, Mattia Binotto egyfajta „kinyilatkoztatást” tett azzal, amikor nemrég azt mondta, a 2019-es szezon első felében még inkább négyszeres világbajnokuk felé hajlanak majd.

Leclerc munkába állt, ő a leggyorsabb a Ferrarival

Charles Leclerc folytatja a munkát ma Barcelonában a Ferrari 2019-es Forma-1-es autójával. A monacói versenyző nem pazarolja az időt, már most 25 körnél jár, ráadásul egyelőre övé a legjobb idő.

Vettel a leggyorsabb az első barcelonai tesztnapon

A Ferrari német versenyzője, Sebastian Vettel volt a leggyorsabb a Forma-1-es csapatok barcelonai tesztjének nyitónapján. Kimi Räikkönen számára nem indult könnyen a nap, ám végül produktív napot zárt a katalán fővárosban.

F1-es teszt: Vettel a leggyorsabb délelőtt

Hétfőn megkezdték a tesztelést a Forma-1 csapatai Barcelonában – a Ferrari számára jól indult a nap, Kimi Räikkönen azonban az Alfa Romeóval már pár perc után a sóderágyba csúszott.

Az F1-es csapatok barcelonai tesztbeosztása

Hétfőn hivatalosan is megkezdik a felkészülést a 2019-es Forma-1-es idényre a királykategória csapatai. Barcelonában tesztel a száguldó cirkusz mezőnye!

Friss hírek