Fent maradnak a főszponzor logói a Haas autóin - F1VILÁG.HU

Fent maradnak a főszponzor logói a Haas autóin

HIRDETÉS
Nem fogja eltávolítani a Rich Energy logóit autóiról a Haas Forma-1-es csapata, habár az energiaital-gyártó vállalat szerdán jelezte, szerződést bont a csapattal.
Romain Grosjean, Haas,

A Rich Energy szerdán Twitter-üzenetben közölte, a csapat gyenge teljesítménye miatt nem kívánja folytatni az együttműködést a Haasszal, habár úgy tudni, a cég részvényesei mindent megtesznek azért, hogy megmentsék a két fél közti partnerséget.

Az amerikai istállót irányító Günther Steiner csütörtökön újságíróknak nyilatkozva elárulta, „meglepetés” volt számára is a cég szerda esti közlése.

A szakember elárulta, a Rich Energy márkajelzései fent maradnak a csapat autóin, illetve a versenyzők és szerelők öltözékein, ám hogy hosszabb távon mi várható, azzal kapcsolatban nem tudott részleteket elárulni.

„Szeretnénk többet mondani, és remélem, hogy tiszteletben tartják ezt. Nem akarok senkit nehéz helyzetbe hozni. De nem mondhatok semmit ezzel kapcsolatban.”

„Fent lesznek az autón ezen a hétvégén, a továbbiakat pedig meg kell oldanunk. A kereskedelmi megállapodás nem teszi lehetővé, hogy beszéljek a dologról, és nem akarom tovább keverni az ügyet.”

Steiner hozzátette, továbbra is arra összpontosítanak, hogy jó teljesítményt nyújtsanak a versenypályán.

Görgess tovább, a reklám után folytatjuk!

A legfrissebbek

Kövess minket a Facebookon is!

Kövess minket a Facebookon is!