Ferrari: Nonszensz, hogy Massa nem segíti Alonsót!

A Scuderia Ferrari elnöke, Luca di Montezemolo kijelentette, meg van győződve arról, Felipe Massa a 2013-as szezon hátralévő versenyein is segíteni fogja csapattársát, Fernando Alonsót.


A Scuderia Ferrari elnöke, Luca di Montezemolo kijelentette, meg van győződve arról, Felipe Massa a 2013-as szezon hátralévő versenyein is segíteni fogja csapattársát, Fernando Alonsót.

A brazil versenyző nyolc év után az idei szezon végén elköszön Maranellótól, helyét ugyanis Kimi Räikkönen veszi majd át.

A 32 esztendős versenyző kijelentette, a bajnokság hátralévő versenyein kizárólag saját teljesítményére összpontosít, így a továbbiakban esze ágában sincs beállni Alonso mögé, hogy segítse a spanyolt.

„Mostantól kezdve nem Alonsóért versenyzem. Szingapúrban már péntektől kezdve magamért dolgozom” – mondta Massa. „Folyamatosan, minden körben támadni fogok. Itt az ideje annak, hogy magammal foglalkozzak.”

Luca di Montezemolo, a Ferrari elnöke azonban kijelentette, Massa azt fogja tenni utolsó ferraris versenyein is, ami a csapat érdeke.

„Arra számítok, hogy Felipe – aki egy csodálatos ember – remekül zárja majd az idei szezont” – mondta a Ferrari elnöke a Gazzetta dello Sportnak nyilatkozva.

„Hogy állítólag nem akarja segíteni Fernandót? Ez nonszensz – egyértelműen ezt fogja tenni. Segíteni fog minket a konstruktőri versengésben, mint ahogy Alonsót is segíteni fogja az egyéni küzdelmek során.”

 

Kapcsolódó cikkek

A Ferrari már Bakuban előrelépést vár

Mattia Binotto, a Ferrari F1-es csapatfőnöke elárulta, még nincsenek teljesen tisztában azzal, hogy mi okozza az istálló idei, vártnál gyengébb szereplését.

Kukába a papírformával, jön az Azeri Nagydíj!

Hétvégén következik az Azeri Nagydíj, amely mindenben ellentmond az F1-es városi pályákkal szemben felállított hiedelmeknek: eddig csak izgalmakat, előzéseket és fordulatokat láthattunk Bakuban!

Vettel: 2020 végéig biztosan maradok

Sebastian Vettel, a Ferrari F1-es pilótája úgy érzi, még ereje teljében van, ami a versenyzést illeti, így egyelőre nem gondol a visszavonulásra.

Friss hírek