Ferrari: Soha nem adjuk fel - F1VILÁG.HU

Ferrari: Soha nem adjuk fel

HIRDETÉS
Csalódott az F1-es Spanyol Nagydíj eredménye miatt a Ferrari – a csapatfőnök, Mattia Binotto bevallotta, nem erre számítottak a hétvége kezdetén.
Fotó: Pirelli

A Ferrari új fejlesztésekkel érkezett Barcelonába, és azt várták, hogy ezek segítségével harcban lehetnek a Mercedesszel. Már a Spanyol Nagydíj szabadedzésein kiderült azonban, hogy az olaszok lemaradtak ellenfeleiktől, és a hétvége további részében sem tudták tartani velük a lépést. 

A versenyen végül egyik Ferrari-pilóta sem tudott a top 3-ban végezni, így az olasz istálló lemaradása már 91 pont a Mercedeshez képest a világbajnoki tabellán. Binotto elmondta, nem titkolják, hogy csalódottak az eredmény miatt, azonban folytatják a munkát, és még mindig bíznak abban, hogy felzárkózhatnak a Mercedeshez. 

„A részünkről tudunk nagyon keményen és nagyon jól is dolgozni” – nyilatkozta Binotto a futamot követően. „A szezon még mindig hosszú, és soha nem adjuk fel. Így állunk hozzá. Sokat tudunk tanulni. Csalódottak vagyunk a verseny és a hétvégi teljesítményünk miatt. Azt reméltük, hogy több lesz ebben.”

„Hoztunk néhány fejlesztést, aero- és motoroldalon is, és azt reméltük, hogy harcban lehetünk, de nem ez volt a helyzet” – folytatta a szakember. 

A fejlesztések jól működtek, ami az erőt illeti. Az egyenesben jó volt a tempónk, de nyilván vannak gyengeségei az autónak, amelyek ezen a hétvégén kijöttek.”

„Rajtunk múlik, hogy kiértékeljük a dolgokat és fejlődjünk a jövőre nézve. Ez csak erősebbé tesz majd minket – ez a hétvége története.”

Görgess tovább, a reklám után folytatjuk!

A legfrissebbek

Kövess minket a Facebookon is!

Kövess minket a Facebookon is!