Megosztás:

Az FIA reagált az F1 logójának változtatására

Ma kiderül, milyen lesz az F1 új logója.
Ma kiderül, milyen lesz az F1 új logója. © Singapore GP

Hamarosan kiderül, milyen lesz a Forma-1 új logója– a változtatásról az FIA elnöke, Jean Todt is elmondta véleményét.

Nemrégiben a közösségi oldalakon kezdett terjedni néhány logóterv, ám ma délután, a versenyt követően lerántják a leplet az új logóról, a dobogós ünneplést követően ugyanis kiderül, hogy mi váltja az 1993 óta meglévő dizájnt.

A tény, hogy a Liberty Media lecseréli a Forma-1 logóját, megosztotta a rajongókat, sokak szerint a változtatás felesleges lépés volt a brand tulajdonosától.

Todt elmondta, tisztában van vele, hogy jó néhány szurkolónak nem tetszettek az új logótervek, azonban bizalmat szavaz a Libertynek, amelynek jó oka volt a változtatásra.

„Ez egy újítás” – mondta Todt. „A kereskedelmi jogok birtokosa az FIA beleegyezésével változtathatja meg a logót, ott pedig értő szakemberek ülnek. Ha a kutatások azt bizonyítják, hogy ez majd a Forma-1 fejlődéséhez fog vezetni, akkor nekünk támogatnunk kell.”

„Ezek az emberek nagyon tehetséges üzletemberek, ezt pedig az is mutatja, hogy Chase Carey a Fox elnöke is volt. Nagyon jól csinálja a dolgát. Jó szakemberek vannak körülötte, szóval bízom bennük. Láttam a logót, és azt gondolom, ez egy jó evolúció.”

MEGOSZTÁS:

Ezt olvastad már?

Ma rendezik a 2017-es Forma-1-es idény utolsó futamát - ne maradj le!

Hozzászólások

( komment)