Fordulat: Schumacher a Ferrarival is tesztelhet jövő héten!

Fotó: Scuderia Ferrari
Fotó: Scuderia Ferrari
Bár nemrég a hírek még arról szóltak, hogy Mick Schumacher az Alfa Romeo autójával tesztel jövő héten, a legfrissebb hírek szerint a német tehetség a Ferrari versenygépével is róhatja a köröket Bahreinben.

A királykategória csapatai a Bahreini Nagydíj után két napot töltenek el teszteléssel a szahíri versenypályán, a legfrissebb hírek szerint pedig Schumacher kedden a Ferrari autójával körözhet majd.

A hétszeres világbajnok Michael Schumacher fia másnap, szerdán pedig már az Alfa Romeo autójával tesztelhet.

Schumacher az idei évben a Forma-2-ben versenyez a Prema színeiben, a bajnokság ezen a hétvégén kezdődik Bahreinben. Az ifjú német versenyző januárban lett a Ferrari akadémiájának tagja.

Úgy tudni, az ifjú Schumacher a Bahreini Nagydíj utáni hétfőt a Ferrarival tölti majd, hogy felkészüljön a keddi tesztre.

 

Kapcsolódó cikkek

Vettelék „nagyon megnehezítenék” a Mercedes dolgát

Számos újítással érkezett a Forma-1-es Azeri Nagydíj helyszínére, Bakuba a Ferrari Forma-1-es csapata, a versenyzők pedig azt remélik, „nagyon megnehezíthetik” majd a Mercedes dolgát a bajnokság további részében.

A Ferrari már Bakuban előrelépést vár

Mattia Binotto, a Ferrari F1-es csapatfőnöke elárulta, még nincsenek teljesen tisztában azzal, hogy mi okozza az istálló idei, vártnál gyengébb szereplését.

Kukába a papírformával, jön az Azeri Nagydíj!

Hétvégén következik az Azeri Nagydíj, amely mindenben ellentmond az F1-es városi pályákkal szemben felállított hiedelmeknek: eddig csak izgalmakat, előzéseket és fordulatokat láthattunk Bakuban!

Friss hírek