Forma 1® pilóták a Buddha-Barban, az év partyján! - F1VILÁG.HU

Forma 1® pilóták a Buddha-Barban, az év partyján!

HIRDETÉS

A világ egyik legexkluzívabb party-sorozata, a GR1D CLUB™ The Race After Party, a Magyar Nagydíj után, július 27-én vasárnap este 10-től idén ismét a Buddha-Barban! Az előző évben hat pilóta és három hollywoodi világsztár vett részt a teltházas partyn.


A világ egyik legexkluzívabb party-sorozata, a GR1D CLUB™ The Race After Party, a Magyar Nagydíj után, július 27-én vasárnap este 10-től idén ismét a Buddha-Barban! Az előző évben hat pilóta és három hollywoodi világsztár vett részt a teltházas partyn.

A tavalyi elsöprő siker után idén ismét a Buddha-Bar Hotel Budapest Klotild Palace ad otthont a világ egyik legismertebb party-sorozatának, a GR1D CLUB™ After Partynak, amelyre a Magyar Nagydíj után kerül sor. Az előző évben hat pilóta és három hollywoodi világsztár bulizott nálunk (Felipe Massa, Pastor Maldonado, Daniel Ricciardo, Sergio Pérez, Esteban Gutierrez, Giedo van der Garde, Sam Worthington (Avatar, Terminátor), Thomas Kretschmann (King Kong, A Zongorista), Liam Cunningham (Trónok harca, A Titánok harca, Védhetetlen).

Tavaly az egész napos tikkasztó hőség után a Buddha-Barban a hangulat volt forró. Sokan már nem jutottak be teltházas partyra. Hajnali 5-ig buliztak a magyar és külföldi vendégek és csapattagok, többek között a futamon is indult van der Garde zenéjére. Sejthető, hogy világsztárokból idén sem lesz hiány, hiszen a GR1D CLUB™ party-sorozatot a Forma 1®-es szezonban 2014-ben is mindössze öt helyen rendezik meg a futamot követően, Barcelonában, Budapesten, Milánóban, Szocsiban és Sao Pauloban.

VILÁGHÍRŰ DJ-K A PARTYN: DEEZ2 & Giedo van der Garde!

A DEEZ2 DJ duó tagja Quino du Breuil, az elektronikus zenében világszerte elismert, 21 éves őstehetség és Norbert de Bot, aki Official Pioneer DJ iskolájában képzi a fiatalokat, miközben a legnagyobb holland klubok és nemzetközi fesztiválok sztárfellépője. A formabontó csapat csak erre az estére érkezik Budapestre. Giedo van der Garde, a Sauber csapat pilótája a Buddha-Bar DJ pultjában a tavalyi hatalmas buli után megint megmutatja, hogy nem csak a kormány, hanem a lemezjátszó keverője is jól áll a kezében. A hangulatot rezidens DJ-nk, Mada készíti elő.

JEGYINFORMÁCIÓK

1. PLATINUM VIP belépő- 300 euró / fő

A rendezvény teljes idejére asztalfoglalás a legjobb helyen elhelyezkedő VVIP részlegen, privát VIP hostess, külön személyi pincér, Buddha-Bar Tapasian Falatok, prémium italok (Roberto Cavalli Vodka, 12 éves Chivas Whisky, 7 éves Havana Rum, Beefeater 24 Gin, Taittinger Champagne), korlátlan italfogyasztás long drinkekre, röviditalokra, sörre, borra és alkoholmentes italokra.

Hirdetés

2. GOLD VIP belépő -200 euró / fő

A rendezvény teljes idejére asztalfoglalás a VIP részlegen, prémium italok (Roberto Cavalli Vodka, 12 éves Chivas Whisky, 7 éves Havana Rum, Beefeater 24 Gin, Taittinger Champagne), korlátlan italfogyasztás long drinkekre, röviditalokra, sörre, borra és alkoholmentes italokra.

3. SILVER VIP sétálójegy- 100 euró/ fő

Belépés a Buddha-Bar Lounge VIP részlegbe, korlátlan italfogyasztás long drinkekre, röviditalokra (Absolut Vodka, Ballantine’s Whisky, Beefeater Gin, Havana Club Rum), sörre, borra és alkoholmentes italokra.

4. BRONZE sétálójegy-60 euró/ fő

Belépés a Buddha-Bar Étterembe éjfél után, korlátlan italfogyasztás long drinkekre, röviditalokra (Absolut Vodka, Ballantine’s Whisky, Beefeater Gin, Havana Club Rum), sörre, borra és alkoholmentes italokra.

Jegyekkel kapcsolatos információ: Bosznai Károly, rendezvényigazgató
+36 20 776 23 27, karoly.bosznai@buddhabarhotel.hu

Az esemény weboldalához ide kattints
Az esemény Facebook oldala itt található

Görgess tovább, a reklám után folytatjuk!

A legfrissebbek

Kövess minket a Facebookon is!

Kövess minket a Facebookon is!