Fotó: Ilyenek lehetnek a 2021-es F1-es autók

Fotó: Williams F1
Circuit Gilles-Villeneuve, Montreal, Canada Friday 8 June 2018. Detail of the rear light on the Williams FW41 Mercedes. Photo: Glenn Dunbar/Williams F1 ref: Digital Image DSC07056

A Forma-1-es Szingapúri Nagydíj helyszínén tartott prezentációt a száguldó cirkusz sportigazgatója, Ross Brawn arról, milyenek lehetnek a 2021-ben érkező, az új technikai szabályok miatt jelentősen átalakuló versenyautók.

A királykategória csapatai, a Nemzetközi Automobil Szövetség (FIA) és a Liberty Media még mindig nem állapodott meg véglegesen a következő éra reguláiról, Brawn azonban a minap egy Tech Talk nevű rendezvényen beszélt vízióikról, az esemény pedig látványterveket is bemutattak.

Bár a fotókat hivatalos platformokon egyelőre nem publikálták, a közösségi oldalakra már kikerült egy fénykép arról, milyenek is lehetnek a 2021-es Forma-1-es versenyautók.

A látványtervek alapján a karosszériát leegyszerűsítenék, akárcsak a terelőszárnyakat, nem lennének úgynevezett ’bargeboardok’, illetve különféle kiegészítő szárnyelemek, emellett pedig a kerekek méretét is növelnék.

Görgess tovább az újdonságokért!

HIRDETÉS

Kapcsolódó cikkek

HIRDETÉS
HIRDETÉS

További hírek

HIRDETÉS
HIRDETÉS

Exkluzív F1-es videók!

Imádod a Forma-1-et? Megnézel mindent, ami kedvenc sportágadról szól? Akkor ne maradj le YouTube-csatornánk újdonságairól sem!